USB-C AirPods Max yola çıktı! Çıkış tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Mark Gurman
- Güncelleme:
USB-C AirPods Max yola çıktı! Çıkış tarihi belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Mark Gurman

Teknoloji devi Apple, üst düzey kulaklık modeli AirPods Max için USB-C bağlantı desteğine sahip bir seçenek sunacak. Merakla beklenen modelin çıkış tarihi belli oldu.

Apple, USB-C girişli AirPods Max kulaklıklar üzerinde çalışıyor. Eylül ayında iPhone 15 serisinde USB-C bağlantı desteğinin tanıtılmasının ardından birçok kişi bu standardın diğer ürünlere de genişletilmesini bekliyordu. Ancak ne yazık ki AirPods Max'te yakın bir değişiklik olmasını talep eden tüketicilerin biraz daha beklemesi gerekecek.

USB-C GİRİŞİNE SAHİP AİRPODS MAX GELİYOR

Ortaya çıkan son bilgilere göre, AirPods Max'in 2024 sonuna kadar USB-C bağlantısıyla piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor. Bu sayede şirket, artık neredeyse tüm ürünlerinde Lightning bağlantı girişinden vazgeçip USB-C'yi benimsediğini gösterecek. USB-C'nin benimsenmesi, esas olarak Apple'ın Avrupa yönetmeliklerine uyum sağlama ve AirPods serisinin tamamında daha fazla tutarlılık sağlama yönündeki bir hamlesi olacak.

Yeni kulaklıklarda H2 çipi gibi yeni özellikler bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Gurman'a göre Apple'ın yakın gelecekte planladığı önemli bir donanım yükseltmesi maalesef ki bulunmuyor.

USB-C AirPods Max yola çıktı! Çıkış tarihi belli oldu

Bloomberg köşe yazarı Mark Gurman, son yazısında kulaklıklara yeni renk seçeneklerinin eklenmesine rağmen bir sonraki modelde büyük bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

4. NESİL AİRPODS GELİŞTİRİLİYOR

AirPods Max hayranları önemli değişiklikleri görmek için birkaç yıl daha beklemek zorunda kalabilirken Mark Gurman, Apple'ın 2024 ve 2025 için diğer planlarından bahsetti. 4. nesil AirPods modelinin pek çok yeni özelliğe sahip olması bekleniyor.

Bunlar arasında yenilenmiş bir tasarım, iyileştirilmiş bir daha uyumluluk ve elbette USB-C bağlantı desteği sunulacak. Aktif gürültü engelleme gibi özellikler sunabilecek premium bir sürümü tüketicilerin görebileceği öne sürülüyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Mark Gurman
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...