Ücretsiz Anket Uygulamaları

Ücretsiz Anket Uygulamaları
TEKNOLOJİ Haberleri

Genelde anketler her zaman karar vermemize yardımcı olan en büyük araçların başında gelmektedir.

Mesela yeni bir telefona ihtiyacı olanlar için, doğru cihazı satın almak çok önemli olduğundan dolayı, yıllarca kullanacağınız telefonu iyi bir şekilde belirlemek, anket ile mümkün olacaktır. Nasıl mı? Phokis ile artık ücretsiz olarak anketler hazırlayacak ve en önemlisi ise binlerce kişinin oylamasına sunmuş olacaksınız.

Phokis en iyi anket uygulaması olmasından dolayı, rahatlıkla sorduğunuz her soruya hızlı bir şekilde cevap alabileceksiniz. Telefon almak için karar vermeniz gerekiyor ve sadece bir kaç saatiniz mi kaldı ? Hiç panik yapmayın ve hemen uygulamayı kullanarak, anketinizi hazırlayarak, ekstra zaman seçimi ile birlikte, bir saatlik anket hazırlamış olacaksınız.

Phokis Anket Uygulaması

Üstelik bu anketi sizi takip edenler, çevrenizdekiler ve herkese açık olması nedeni ile binlerce kişi, anketinizi üst sırada göreceği için, direk cevapları almaya başlayabilirsiniz. Böylelikle Samsung, İphone, LG gibi bir çok telefon markasını ve modelini anket sorgulamanız sonrasında, alınan oylara göre daha iyi bir şekilde belirleye bileceksiniz.

Tüm bunları ise mobil anket alanında en iyi olan Phokis ile yapabileceğiniz için, işinizi de şansa bırakmamış olacak ve aklınıza gelen tüm anketleri rahatlıkla hazırlayacaksınız. Uygulamanın en büyük özelliği ise sosyal bir ortama sahip olmasıdır. Tamamen sosyal bir platform olması nedeni ile sizin takip edecekleriniz ve sizi takip edecek her zaman birileri olacaktır.

Anketini Hazırla, Tarzını Belirle

Bu sayede sadece sizi takip edenler için bile anketler hazırlama şansına sahip olabileceksiniz. Bu tarz anketler gizli anket olup, takip listenizi karakterinize göre belirleyerek, "Bugün ne giysem ?" sorunuza en iyi cevapları alabileceksiniz. Tabi ki cevapları da kendiniz hazırladığınız için, seçimlerinizi ve tercihlerinizi anket cevaplarına ekleyerek, sizde oylanmasını sağlayabilirsiniz.

Artık mobil anket uygulaması sayesinde, cep telefonlarınız da her an sorularınıza cevap bulabileceksiniz. Her ne kadar kendi kararlarınızı verecek olsanız'da bir çok zaman araştırmalarınız için de anketler hazırlamanız gerekebilir. İşte tam anlamı ile ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama sayesinde, hiç bir kuruma bağlı kalmadan, kendi analizlerinizi de yapabileceksiniz.

Uygulama hakkında daha detaylı bilgi için https://www.facebook.com/phokis.net?fref=ts linkine tıklayarak Facebook sayfasına girebilirsiniz.

Uygulamayı telefonlarınıza indirmek ise https://itunes.apple.com/us/app/id1004736908 linkini tıklamanız ile birlikte ios işletim sistemine uygun olanı ve https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nearliner.phokis linkini tıklayarak ise android versiyonuna ulaşabilirsiniz.

İlandır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...