Twitter'dan ilginç hata: Norveç bakanlığını Nijerya hükümet kurumu olarak gösterdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Twitter'dan ilginç hata: Norveç bakanlığını Nijerya hükümet kurumu olarak gösterdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya platformu Twitter, ilginç bir hataya imzasını attı. Norveç Dışişleri Bakanlığı platformda 'Nijerya hükümet kurumu' olarak etiketlendi.

Norveç Dışişleri Bakanlığı, Twitter hesabında 'Nijerya hükümet kurumu' olarak etiketlendi. Bakanlığın hesabından yapılan bir paylaşımda, Twitter'ın bu yanlışlığı düzeltmesi istendi. Söz konusu paylaşımda Norveç Dışişleri Bakanlığı, "Değerli @TwitterSupport, Nijerya ile mükemmel ikili ilişkilerimizden ve alfabetik yakınlığımızdan memnun olsak da bizi Norveç olarak etiketlerseniz çok memnun oluruz. Bu Başbakan @jonasgahrstore ve Dışişleri Bakanı @AHuitfeldt için de geçerli." şeklinde açıklama yaptı. Twitter, Bakanlığın paylaşımından birkaç saat sonra yanlışlığı düzeltti.

Twitter'dan ilginç hata: Norveç bakanlığını Nijerya hükümet kurumu olarak gösterdi

Milyarder iş insanı Elon Musk tarafından satın alınan Twitter köklü bir değişim sürecinde. Şimdiye kadar yalnızca tanınmış kişilere verilen ve ücretsiz olan onaylanmış hesap rozeti (mavi tik) Twitter'ın Blue isimli ücretli abonelik sistemine dahil edildi ve ücretli hale geldi. Artık ayda 8 / 11 dolar ödeyerek (Türkiye'de 110 TL / 249,99 TL) Twitter Blue'ya abone olan herkes mavi tik alabiliyor

TWİTTER MAVİ TİK SATIŞI BAŞLADI

Twitter, Kasım ayında yaşanan kargaşadan sonra bir süreliğine geri çektiği mavi tik satışlarını bu hafta başında yeniden tüm kullanıcılarına sundu. Ancak Blue abonelik sisteminin fiyatının değiştiği ortaya çıktı. Twitter web üzerinden kayıt olan ve ödeme yapan aboneler ayda 8 dolar (Türkiye fiyatı 110 TL) öderken, iOS (iPhone) üzerinden ödeme yapanlardan 11 dolar (249,99 TL) isteniyor. 

(AA) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...