Twitter'dan iki yeni özellik: WhatsApp'a dönecek!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Twitter'dan iki yeni özellik: WhatsApp'a dönecek!

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter, Elon Musk yönetimine geçtiğinden beri değişikliklere doymuyor. Sosyal medya platformuna bu sefer Direkt Mesaj kullanım deneyimini etkileyecek özellikler eklendi. Dikkat çekecek birçok özellik de gelmek üzere.

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra bir bir yapacağı yenilikleri sıraladı. İş insanı şimdi sözünde durarak bu özellikleri tek tek getiriyor. Twitter tarafından yapılan paylaşıma göre Direkt Mesajlar için iki yeni özellik geldi.

Bu özelliklerden ilki, WhatsApp'tan da bilindiği gibi "alıntılama" oldu. Direkt Mesajlarda karşı taraftaki mesajı alıntılayan Twitter kullanıcısı daha sağlıklı bir iletişim kuracak.

Twitter için eklenen özelliklerden bir diğeri ise "emojitepkilerini genişletme" oldu. Twitter kullanıcıları, mesajlara emoji ile tepki veriyor. Fakat belirtmek gerekiyor ki bu emojiler sadece birkaç seçenekle sınırlı. Twitter kullanıcıları artık mesajlara istediği emojiyle tepki verecek. Herhangi bir sınırlama olmayacak.

TWITTER DİREKT MESAJLAR İÇİN UÇTAN UCA ŞİFRELEME SONUNDA GELİYOR

Elon Musk, satın aldığından beri Twitter Direkt Mesajlar için Uçtan Uca Şifreleme özelliğinin geleceğini belirtiyor. İş insanının yaptığı paylaşıma göre aylardır süren çalışmada artık sona gelindi. Twitter için "Uçtan Uca Şifreleme" özelliği çarşamba günü gelecek.

Elon Musk tüm bunlara ek olarak FaceTime benzeri "görüntülü konuşma" özelliğinin de kısa süre içinde geleceğini duyurdu. Fakat konuyla ilgili herhangi bir detay vermedi.

Twitter patronu bu özellik için şu sözleri belirtti:

"Twitter kullanıcıları, bu platformdaki herhangi birini arayabilecekler. Böylece dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla telefon numarasını vermeden konuşabilecekler."

Öte yandan Twitter Çember özelliği için kısa süre önce bir güvenlik açığı meydana gelmişti. Sosyal medya platformundan gelen habere göre bu sorun düzelti.

(9To5Mac)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...