Twitter uygulaması sil baştan! Milyonların beklediği özellik

Düzenleyen:
Twitter uygulaması sil baştan! Milyonların beklediği özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter bir tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştığını bir süredir biliyoruz. Ancak yeni düzenleme butonunun nasıl çalışacağını hiç gördünüz mü? Mobil geliştirici Alessandro Paluzzi düzenleme özelliğinin ayrıntılarını gösterdi.

Sosyal medya devi Twitter, tweet düzenleme butonu ile pek çok kişinin isteğini yerine getirmeye hazırlanırken, büyük bir tehlikeye de davetiye çıkarıyor olabilir. Çünkü kötüye kullanım potansiyeline açabilir, örneğin sıradan bir tweetin binlerce retweet aldıktan sonra bir kişiyi suçlayan bir yoruma dönüştürüldüğünü düşünün. 

Alessandro Paluzzi'nin çalışmaları sayesinde, Twitter'ın düzenleme butonunun nasıl çalışacağı konusunda artık daha fazla şey biliyoruz. Paluzzi kısa süre önce test aşamasındaki özelliği gösteren ekran görüntülerini yayınladı. 

Paluzzi'ye göre, tweetler gönderildikten sonra yalnızca bir saat süreyle düzenlenebilecek. Bu yüzden yıllar önce gönderdiğiniz utanç verici bir tweet’iniz varsa düzenlemeyi unutun. 

Ayrıca, düzenlenen tweet'ler, muhtemelen tweetin düzenleme geçmişini ortaya çıkarmak için ‘düzenlendi’ yazan mavi bir işaretle gösterilecek. Bu, kulağa oldukça iyi bir fikir gibi geliyor. Tweetleri düzenleme kolaylığı sağlıyor ama aynı zamanda bir tweetin düzenlendiğini çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...