Twitter merkezini polis bastı: İşte nedeni!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Twitter merkezini polis bastı: İşte nedeni!

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk kaynaklı Twitter'da sular durulmuyor. İsim değişikliğinin ardından Twitter'ın San Francisco'da yer alan genel merkezini polis bastı. İşte ilginç nedeni.

Elon Musk satın aldıktan sonra Twitter çalışanlarını, özelliklerini, tasarımını ve hatta ismiyle logosunu bile değiştirdi. Firmanın yeni sahibi Musk, şirketi ve sosyal medya platformunu nerdeyse baştan aşağı yeniledi. İsim ve logo değişikliğine bağlı Twitter'ın San Francisco'da yer alan genel merkezinde tabela değişikliği yapılırken polisler baskın yaptı.

TABELA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN HABER VERİLMEDİ

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter'ın diğer şirketleri için çatı olması için ismini X olarak değiştirdi. Ardından da isimle birlikte dolaylı olarak da logo da değiştirildi. İş insanı bu değişikliği yaparken yeni isim ve logonun Twitter ruhuna daha uygun olduğunu açıkladı.

İsim ve logo değişikliğinden sonra San Francisco'daki Twitter genel merkezinde tabela değişikliği için çalışmalara başlandı. Polis ekipleri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada değişiklik sırasında olası bir sokak kapatma durumuna karşı müdahale ettiklerini bildirdi.

San Francisco'daki yerel basın ise tabela değişiminden önce Twitter genel merkezinin bina sahiplerinden izin alınmadığını belirtti. Twitter tarafından ise konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan tabelayı değiştiren işçiler, polisler müdahale edene kadar Twitter kelimesindeki harflerin birçoğunu söktü. Geriye sadece "e ve r" harfleri kaldı. Elon Musk daha önce de Twitter binasının kirasını ödememekle sunçlanmıştı. Fakat konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

(Kaynak: BBC)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...