Twitter için düzenle butonu yolda

Twitter için düzenle butonu yolda

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter'daki enbüyük sıkıntımız attığımız tweet'i düzeltememek olsa gerek Twitter mühendisleri yeni bir buton geliştirmesi yapmaya hazırlanıyorlar

Bir internet sitesinin Twitter'a yakın kaynaklarından ulaştığı bilgiye göre yazarların tweetler üzerinde "ufak" değişiklikliklerin yapılması kısa bir süre sonra mümkün olacak. Yeni buton ile Twitter kullanıcıları tweetlerini yayınladıktan sonra sadece bir kereliğine değiştirebilecek. Tweet atarken bazı hatalar yapıyoruz ve bunları tweet'i gönderdikten sonra fark ediyoruz. Bunu düzeltmek için ise attığımız tweet'i tamamen silip yeni bir tweet olarak aynı yazıyı göndermek durumunda kalıyorduk. Ancak bu butonun tam olarak içeriği ne olacak pek bir bilgi yer almıyor. Sonuçta Twitter'da şu ana kadar milyarlarca tweet atılmış durumda. Tüm atılan tweet'lere düzenleme butonunun eklenmesi oldukça güç gözüküyor. Bu yüzden, tweet'i düzenleme butonunun attığımız tweet için kısa bir süreliğine aktif olacağı düşünülüyor. (donanimgunlugu.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...