Elon Musk geri adım attı! 'Mavi tik' kararını değiştirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk geri adım attı! 'Mavi tik' kararını değiştirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük sosyal medya devlerinden birisi olan Twitter, ödeme yapmadığı için ‘mavi tik’ rozetleri alınan yüksek profilli hesapların rozetlerini yeniden etkinleştirdi.

Elon Musk’ın sürekli ertelediği paralı mavi tik uygulaması Aralık 2022’de hayata geçmişti. 20 Nisan’da da para verilmeden edinilen mavi tikler kaldırıldı. Bir milyondan fazla takipçisi olan bazı Twitter hesaplarının ‘mavi tik’ rozetleri, abonelik için ödeme yapmadan Twitter tarafından yeniden etkinleştirildi.

Beyonce, Harry Kane, Richard Osman ve Victoria Beckham rozetlerini geri alanlar arasında yer alıyor.

1,1 milyon takipçisi bulunan yayıncı James O’Brien ve Bellingcat soruşturma kuruluşunu kuran Eliot Higgins, mavi tikin kendilerine ücretsiz olarak verildiğini doğruladı.  Wrexham futbol kulübünün de sahibi olan aktör Ryan Reynolds gibi bazı ünlülerin ise 21 milyondan fazla takipçisi olmasına rağmen hala mavi tikleri yok.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...