Twitter çöktü mü, neden çalışmıyor? 8 Şubat 2023 Twitter erişim sorunu mu var?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Twitter çöktü mü, neden çalışmıyor? 8 Şubat 2023 Twitter erişim sorunu mu var?

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter çöktü mü, erişim sorunu mu var? 8 Şubat 2023 Çarşamba günü itibarıyla Twitter'da erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Twitter'a giremediklerini, ana sayfayı açtıklarında bir hatayla karşılaştıklarını bildiriyor. Peki, Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? İşte bu soruların cevapları...

Twitter neden çalışmıyor, çöktü mü sorusu pek çok kullanıcı tarafından arama motorlarında aratılıyor. Bazı kullanıcılar Twitter'da erişim sorunu yaşandığını ileri sürüyor. Peki, gerçekten de Twitter'da bir hata mı meydana geldi, erişim sorununun kaynağı ne?

8 ŞUBAT 2023 TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Dünyanın en popüler sosyal medya ağlarıntan Twitter bir kez daha erişim sorunuyla gündemde. Ancak erişim sorununun global olmadığı yalnızca belirli bölgelerde meydana geldiği ortaya çıktı. Ayrıca erişim sorununun kullanıcıların hesaplarından kaynaklanan bir hata olabileceği de düşünülüyor.

Şu anda Twitter'da ana sayfa akışını yenilemede ve tweet göndermede bir sorun yaşanabilmekte. Bazı kullanıcılar, tweet gönderemediklerini ve akışı yenileyemediklerini söylüyor. Peki, Twitter erişim sorunu nasıl düzelir?

TWİTTER ERİŞİM SORUNU NASIL DÜZELİR?

Sosyal medya platformu Twitter'da meydana gelen 8 Şubat 2023 erişim sorunu kullanıcı hesapları bazında ve bölgesel olarak meydana gelmekte. Bu tür erişim sorunlarında tarayıcının arama geçmişinin ve uygulama önbelleğinin temizlenmesi tavsiye ediliyor. 

(Haber Merkezi) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...