Twitter çöktü mü? Milyonlarca hesapta erişim sorunu!

Düzenleyen:
Twitter çöktü mü? Milyonlarca hesapta erişim sorunu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya ağı Twitter yeniden 'çöktü mü' haberleri ile gündeme geliyor. Binlerce kullanıcı, Twitter'da tweetlerinin yüklenmesinde sorun yaşadığını bildiriyor. İşte son gelişmeler...

ABD merkezli Twitter platformunda binlerce kullanıcı erişim sorunu yaşadığını açıkladı. Bugün öğle saatlerinde kullanıcılar yoğun şekilde, "Twitter çöktü mü?" ve "Twitter'a neden girilmiyor?" şeklinde sorulara cevap aramaya başladı. 

Türkiye Saati İle 14.48'de tweet yükleme sorunları gerçekleşmeye başladı. Canlı arıza bildirim sayfasının analizine göre, Twitter kullanıcılarının en fazla bildirdiği sorunların başında tweet yükleme sorunu geliyor. Bunun dışında binlerce kullanıcı ise, profil ve sunucu bağlantısı hatası yaşadıklarını bildirdi.

"Twitter çöktü mü?" şeklindeki arama motoru sorguları devam yoğun şekilde devam ederken, sorun yaşayan kullanıcıların büyük çoğunluğu İstanbul'da. Erişim sorunu Ankara, Kocaeli, Bursa, Ankara ve Malatya başta olmak üzere onlarca şehirde gerçekleşti. Kullanıcılar, "Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene" hata bildirimi ile karşılaştıklarını açıkladı. 

Sosyal medya devi henüz bir açıklama yapmazken, erişim sorunu yaklaşık bir saat içinde düzeldi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...