Twitter CEO'sundan yeni açıklama: Elon Musk kararını değiştirdi

Düzenleyen:
Twitter CEO'sundan yeni açıklama: Elon Musk kararını değiştirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Milyarder Elon Musk son haftaların en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Önce Twitter'ı eleştiren ardından da sosyal medya devinin yüzde 9,2'lik hissesini satın alarak en büyük hissedarı olan Musk'ın şimdi de kararını değiştirdiği ortaya çıktı.

Twitter'ın en büyük hissedarı olan Elon Musk, Twitter yönetim kuruluna girecekti. Ancak sosyal medya devinin CEO'su Parag Agrawal, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Musk'ın platformdaki geleceğine yönelik önemli bir açıklama yaptı.

Agrawal, Elon Musk'ın Twitter yönetim kuruluna katılmayacağını açıkladı. Ancak SpaceX ve Tesla şirketlerinin CEO'su Musk'ın yönetim kuruluna girişinin açık olduğunu da sözlerine ekledi. 

ELON MUSK, TWİTTER BLUE'YA TAKTI

Elon Musk, Twitter hissedarı olduktan sonra ilk işi platforma bazı değişikliklerin yapılmasına veya hızlanmasına öncülük etmek oldu. Bunlardan biri de tweet düzenleme butonun getirilmesi. Şu anda Twitter, tweet düzenleme özelliğini test etmeye başladı. Bunun yanı sıra ücretli abonelik sistemi Twitter Blue'nun fiyatının düşürülmesi ve reklamların kaldırılmasını da istiyor. 

Geçtiğimiz gün ise Musk, Twitter'ın San Fransisco'daki ana binasının boş olduğunu ileri sürerek evsizler için barınak haline getirilmesini teklif etti. Son tweetlerinde ise Twitter Blue abonelerinin reklamsız şekilde platformu kullanması gerektiğini ve mavi tike sahip olmalarını istedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...