Twitter bir özelliği daha ücretli yapacak

Düzenleyen:
Twitter bir özelliği daha ücretli yapacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Binlerce kullanıcı Twitter'ın kararına çok kızacak! Sosyal medya devi Twitter, çoklu sütunlarla birden fazla bölümü aynı anda görmeyi sağlayan TweetDeck özelliğini ücretli yapabilir.

Twitter uygulamasının güçlü kullanıcı odaklı sürümü TweetDeck, gelecek sürümde ücretsiz olmayacak gibi görünüyor. Güvenlik araştırmacısı Jane Manchun Wong, Twitter'da yeni bir kayıt sayfası keşfetti. Henüz üzerinde çalışılan sayfada TweetDeck’in avantajları vurgulanıyor ve özelliğin ücretli olabileceğini gösteren bir ifade de yer alıyor.

Sayfa, TweetDeck'e erişmek için Twitter'a ödeme yapmanız gerektiğini açıkça söylemese de bu gelişmenin ortaya çıkması binlerce kullanıcıyı şimdiden kızdırdı. Bu arada, Twitter'ın TweetDeck'ten para kazanmak istediği yönündeki haberleri ilk kez görmüyoruz. Bu ayın başlarında Manchun Wong, yine bir Twitter Blue kayıt sayfasına yönlendirilen bir kodu ortaya çıkardı. 

Ayda 2,99 dolar Twitter Blue abonelik ücreti ile kullanıcılar bazı farklı özelliklere ulaşıyor. Twitter Blue uygulamayı daha profesyonel olarak kullanan kişilere yönelik gibi görünüyor, bu nedenle TweetDeck'in de Blue abonelerine sunulması şaşırtıcı olmaz. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...