Türkiye'de popülerliğini artıran vivo'nun 'selfi kralı' telefonu ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye'de popülerliğini artıran vivo'nun 'selfi kralı' telefonu ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji üreticisi vivo, bir yeni akıllı telefon modelini daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. vivo S17 adını taşıyan telefonun Snapdragon 778G+ SoC işlemciyle çalışacağı ve S17 Pro'nun 50 MP selfie kamerasına sahip olacağı ortaya çıktı.

Son yılların yükselen markası vivo, akıllı telefon pazarına yeni bir model sokmaya hazırlanıyor. vivo S17 serisi, 31 Mayıs'ta resmi olarak tanıtılacak ve standart vivo S17 ve vivo S17 Pro modelleri gün yüzüne çıkacak. Tanıtıma günler kala S17 serisinde yer alan iki telefon modelinin bazı özellikleri ortaya çıktı. 

Standart modelden daha güçlü olan S17 Pro'nun Dimensity 8200 yonga setine sahip olması bekleniyorken, Geekbench'teki bir listeye göre standart telefon modeli ise Snapdragon 778G+ SoC işlemciyle çalışacak.

Liste aynı zamanda yaklaşan orta segment teleforların standart versiyonunun 12 GB RAM seçeneğine sahip olacağını ve kutudan Android 13 işletim sistemi sürümüyle birlikte geleceğini de ortaya koydu.

VIVO S17 PRO 50 MP SELFİE KAMERASINA SAHİP OLABİLİR

Bu arada, vivo'nun resmi Weibo sayfası, vivo S17 Pro kamera hakkında bazı ayrıntılar yayınladı ve farklı şekilde programlanabilen bir LED flaşa sahip olacağını ve ayrıca üst çerçeveye gömülü iki ön flaş olacağını ortaya koydu. vivo S17 Pro'nun ön kamerası 50 MP sensöre sahip olurken, arkadaki portre atıcı 2x telefoto yakınlaştırmalı gerçek bir kullanılabilir kamera olacak.

Daha iyi renk sunumuna izin vermesi gereken bir 'süper duyarlı spektral sensör' de olacak ancak vivo bu teknolojiyle ilgili ayrıntıları açıklamadı. 31 Mayıs günü tanıtımın yapılmasıyla vivo S17 serisine ilişkin ayrıntılar ortaya çıkacaktır. 

(Kaynak: GSM Arena) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...