Türk Telekom çocukların eğitimine yatırım yapıyor

Düzenleyen:
Türk Telekom çocukların eğitimine yatırım yapıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures, çocukların düşünme ve öğrenme becerilerini geliştiren Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırılmış eğitim platformu MentalUP’a ortak oldu.

ÖMER TEMÜR

Eğitim teknolojilerine daha fazla yatırım yapacaklarını belirten Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er “MentalUP, yarının gençleri ve yetişkinleri olacak çocuklarımızın 21’inci yüzyıl için ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirmeyi hedefleyen başarılı bir platform. Türk Telekom olarak 2016 yılında PİLOT girişim hızlandırma programımız kapsamında desteklemiş olduğumuz MentalUP, TT Ventures’ın yatırımı ve ortaklığıyla daha da büyüyecek” diye konuştu. Yapılan ortaklık anlaşması ile TT Ventures olarak MentalUP’ın yüzde 6,9 hissesini aldıklarını dile getiren Er “MentalUP ürününü dijital satış kanallarımızda tüketicinin beğenisine sunacağız. Yine oluşturacağımız özel içerikli internet paketlerimizi müşterilerimizle buluşturacağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...