Tüm Apple ve iPhone kullanıcılarını ilgilendiriyor: Bunu yapmayı sakın es geçmeyin! Yeni iOS sürümünde detaylar belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tüm Apple ve iPhone kullanıcılarını ilgilendiriyor: Bunu yapmayı sakın es geçmeyin! Yeni iOS sürümünde detaylar belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Apple yeni bir İOS güncellemesi ile geliyor. Tüm Apple kullanıcılarının ise son güncellemeleri yapması oldukça önemli. İOS 16.4 sürümü için yeni detaylar ortaya çıktı!

Kısa süre önce beta sürümü ile iPhone kullanıcılarının karşısına çıkan İOS 16.4, kararlı sürümü ile tüm Apple kullanıcılarına sunulmaya hazırlanıyor. iOS’un yeni sürümü hakkında bazı detayların belli olması ise heyecana neden oldu.

Yeni sürümde bazı özellikler sunulacak. Özellikle kişisel verilerin gizliliği ve güvenlik konusunda birçok değişiklik olması nedeniyle tüm kullanıcıların söz konusu güncellemeleri yapmaları gerektiği ifade ediliyor.

TÜRKİYE İÇİN 5G DESTEĞİ GELEBİLİR!

Apple işletim sistemi olan iOS için yeni sürüm güncellemeleri gündeme geldi. İlgili tüm İphone kullanıcılarının yeni güncellemeyi yapmaları isteniyor. iOS 16.4 beta sürümünün ardından kararlı sürüm için harekete geçildi.

Yeni güncelleme ile Türkiye için ayrıca 5G desteğinin de açılacağı ifade ediliyor. Ayrıca iOS 16.4 sürümü için daha birçok farklı yenilik sunulacak. 5G desteğinin dışında gelecek yeni birçok özellik iPhone kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor.

IOS 16.4 İLE HANGİ YENİLİKLER SUNULACAK?

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği yeni iOS sürümünde detaylar ortaya çıktı. iOS 16.4’ün üçüncü geliştirici ve genel beta sürümünün ardından bu hafta dördüncü betanın yayınlanacağı ifade edildi. Mart ayının ilerleyen günlerinde kararlı sürümünün sunulması bekleniyor.

Ana ekran web uygulamalarının HTML5 standart web push API aracılığıyla, rozetler dahil olmak üzere ilk defa anlık bildirimlere erişim sağlanması hedefleniyor. Ayrıca birçok yeni emojide İOS 16.4 sürümü ile kullanıcılara sunulacak.

IPHONE’A YENİ EMOJİLER GELECEK!

Yeni iOS sürümü ile iPhone kullanıcıları daha fazla emojiye de erişim sağlayabilecek. Titreyen yüz, kaz ve sümbül gibi emojilerin de ekleneceği yeni sürümün kısa süre sonra gelmesi bekleniyor. Türkiye’deki Apple kullanıcılarını en çok sevindiren ise 5G desteğinin gelebileceği haberleri oldu. Yeni sürümün resmen kullanılmaya başlamasının ardından tüm kullanıcıların cihazlarını en son sürüme yükseltmeleri gerektiği aktarılıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...