TikTok'tan popüler olmak isteyenlere yeni özellik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TikTok'tan popüler olmak isteyenlere yeni özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

TikTok, 2016 yılında kurulsa da ondan önceki sosyal medya platformlarını geçerek kısa sürede en popüler hale geldi. Bunun en büyük nedenlerinden biri ise şarkı ve dans içerikli akımlarla interneti eğlenceli bir hale çevirmesi. Dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcısı bulunan platform, şimdi bununla ilgili yeni bir özellik sundu. Bu yenilik, özellikle müzikleriyle öne çıkmak isteyen kişilere yardımcı olacak

TikTok, özellikle şarkı ve dansların ön planda olduğu akımlara ev sahipliği yapıyor. Bu sayede de kısa süre içinde büyüdü ve popüler hale geldi. Sosyal medya platformu yeni duyurduğu özellikle bu konuyla ilgili bir yenilik yaptı. NewsMusic adı verilen özellikle yeni çıkan ve tanınmış şarkıları öne çıkaracak.

TIKTOK, YENİ AKIMLAR İÇİN YARDIMCI OLACAK

TikTok, yeni sunduğu NewMusic adlı özellikle tanınmış sanatçılara ve şarkılara odaklanarak onları öne çıkaracak. Bu sayede TikTok sanatçıları, sosyal medya platformu üzerinden şarkılarını yayınlayacak ve etkileşim artacak.

NewsMusic özelliği ek olarak hangi müziklerin ön planda olduğunu da gösterecek. Bu sayede tüm kullanıcılar, akımlara uygun olarak paylaşım yapacak ve etkileşimini artıracak.

TikTok yeni özellikle ilgili şu sözleri belirtiyor:

"NewMusic, dünyanın dört bir yanındaki sanatçıların yeni şarkılarını sergilemeleri ve hayranların bir sonraki favori parçalarını keşfetmeleri için ayrılmış bir alan. NewMusic, yeni müzikler için bir varış noktası görevi görecek, yeni çıkanları öne çıkaracak ve hayranların hem yeni hem de tanınmış sanatçıların en yeni parçalarını keşfetmesini kolaylaştıracak."

TikTok, yeni özelliği tanıtmak için şarkıcı Miguel ve Jonas Brothersadlı ünlü müzik grubuyla ile iş birliği yaptı. Sosyal medya devi ek olarak ünlü şarkıcıların da yeni çıkan parçalarını ilk kez kendi bünyesi üzerinden duyurmak istiyor. Firma bu sayede sanatçı ve hayranlar arasındaki iletişimi de kullanarak platform içindeki etkileşimi artırmak istiyor.

(SocialMediaToday)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...