TikTok'ta yeni dönem: Reklamsız abonelik planı geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
TikTok'ta yeni dönem: Reklamsız abonelik planı geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

Reklam, tüm sosyal medya platformları gibi TikTok için de gelir elde etme konusunda oldukça önem taşıyor. Fakat sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, reklamlardan rahatsızlık duyuyor. TikTok da platformda reklam görmek istemeyen kullanıcıları için reklamsız abonelik planı üzerinde çalışıyor. Peki, TikTok için reklamsız abonelik planı ne kadar olacak? İşte cevabı

Reklamlar, sosyal medya platformları için büyük bir gelir kaynağı haline geldi. TikTok ve tüm diğer platformlarında da haliyle reklamlar yer alıyor. Fakat herkes reklamdan memnun değil hatta büyük çoğunluk rahatsız oluyor. Platform içinde görmek istemeyen birçok sosyal medya kullanıcısı bulunuyor. TikTok da bu doğrultuda kullanım deneyimini daha iyi hale getirmek için reklamsız abonelik planı üzerinde çalışıyor.

TIKTOK REKLAMSIZ PLAN ABD İÇİN 4,99 DOLAR OLACAK

Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre TikTok uygulamasının son sürümünde reklamsız abonelik planına dair kodlar bulundu. Söz konusu kodlara göre TikTok için aboneliğe dayalı reklamsız plan üzerinde çalışıyor.

TikTok için reklamsız abonelik planı, Amerika Birleşik Devletleri için ayda 4,99 dolar olacak. Geliştirilmekte olan planın ilk olarak ne zaman ve nerde kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ek olarak Türkiye için TikTok reklamsız planın ücreti de henüz belli değil.

Öte yandan Elon Musk da X (eski adıyla Twitter) için ücretli abonelik sistemini kısa süre önce kullanıcılarına sundu. Musk, X Premium adı verilen sistemle birçok ayrıcalıklı özellik sunarak kullanıcıların kaydolması için teşvikte bulundu.

TikTok reklamsız abonelik planının kullanıcılar tarafından tercih edilip edilmeyeceği merak konusu. TikTok reklamsız abonelik sistemi için de aynı teşviklere sahip olması muhtemel görünüyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...