THY'den yeni mobil uygulama hizmete başladı

Düzenleyen:
THY'den yeni mobil uygulama hizmete başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk Hava Yolları'nın (THY), yatırımcı ilişkileri mobil uygulaması hizmete girdi.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, uygulamayla yerli ve yabancı yatırımcıların yanı sıra tüm paydaşları, THY ile ilgili en güncel gelişmelere 2 dilde ulaşabilecek.Hem mobil telefonlarda hem de tabletlerde kullanılabilecek olan uygulamayla THY'ye ait özel durum açıklamaları, operasyonel ve finansal açıklamalar, yatırımcı sunumları, faaliyet raporları gibi pek çok bilgi ve dokümana çevirimiçi ve çevrimdışı erişim sağlanabilecek ve anlık uyarılarla gelişmelerden haberdar olunabilecek.

Uygulamaya, Apple Store'dan ve Google Play'den "Turkish Airlines" ismiyle ulaşılabiliyor

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, uygulamayla ilgili "Yolcularımızla diyaloğumuzda dijital iletişim kanallarını en etkin şekilde kullanarak onların hayatlarına dokunmayı prensip edinmiş, bu konuda çok sayıda ödüller almış olan ortaklığımız şimdi de aynı yaklaşımı finansal iletişimine taşımaktadır. Şeffaf iletişim stratejimizin daha da geliştirilmesine katkı sağlayacak, tüm paydaşlarımızın bizimle ilgili en güncel bilgiye anında ulaşabilmesini temin edecek yeni yatırımcı ilişkileri uygulamasının tüm kullanıcılar için faydalı olmasını diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...