Telefonunu yenileyecekler dikkat! O marka yeni telefon modelini tanıttı: Fiyatı sadece 3.999 TL

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Telefonunu yenileyecekler dikkat! O marka yeni telefon modelini tanıttı: Fiyatı sadece 3.999 TL

TEKNOLOJİ Haberleri

Akıllı telefonlarını yenilemek isteyenler için yepyeni bir fırsat ortaya çıktı. En iyi fiyat performans modeli olarak öne çıkıyor. Bütçe dostu akıllı telefonun özellikleri dikkat çekti...

Türkiye’de son dönemde teknoloji ürünlerinin fiyatları bir hayli artış gösterdi. Özellikle döviz kurunda yaşanan artış sonrasında akıllı telefon modelleri de bir hayli yükseldi. Bu dönemde telefonunu değiştirmek isteyenlere ise uygun fiyatlı yeni bir model duyuruldu.

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden General Mobile yeni akıllı telefon modelini duyurmasının ardından bütçe dostu ve en iyi performansta bir akıllı telefon sahibi olmak isteyenler için cazip seçenekler sunmaya hazırlanıyor.

GENERAL MOBİLE GM 22S MODELİ TANITILDI!

General Mobile’ın yeni akıllı telefon modeli teknoloji dünyasında büyük ses getirdi. General Mobile GM 22S modelinin tanıtımı sonrasında fiyatı ve teknik özellikleri ise merak edilmeye başladı. Saf Beyaz ve Okyanus Siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan model MediaTekimzalı bir işlemci ile gelecek.

Hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile beklentileri birçok açıdan karşılayan General Mobile, yeni modelinin tanıtılmasının ardından gündem oldu. Fiyatların arttığı dönemde en uygun fiyat performans akıllı telefonu almak isteyenler için iyi bir alternatif sunuyor. 

GENERAL MOBİLE GM 22S TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

MediaTek Helio G25 işlemcisinden gücünü alan General Mobile’ın GM 22S modeli, 4 GB RAM barındırıyor. Dahili depolama kapasitesi 64 GB olan cihaz microSD kart desteğine de sahip. Kullanıcılar bu sayede telefonun depolama kapasitesini rahatça artırabilecekler. Damla çentikli tasarımı dilini benimseyen model 52 megapiksel süper piksel moduna sahip.

4K kayıt özelliği, 13 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamerası, bu kamera dışında iki adet VGA kameraya da sahip. 6.52 inçlik IPS LCD ekranın kullanıldığı cihaz 720p çözünürlüğe sahip.

General Mobile’ın GM 22S modelinin satış fiyatı ise 3.999 TL olarak duyuruldu. Tasarımı, fiyatı ve teknik detayları ile General Mobile GM 22S kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başardı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mahmut26 Ağustos 2023 10:03

Neden. Temin ederiz

Sonraki Haber Yükleniyor...