Teknoloji devinden 'üretimi sona erdi' iddiasına yalanlama

Düzenleyen: / Kaynak: 9To5Google
- Güncelleme:
Teknoloji devinden 'üretimi sona erdi' iddiasına yalanlama

TEKNOLOJİ Haberleri  / 9To5Google

Asus, haziran ayının sonunda Zenfone 10 modelini tanıttı. Teknik özellikleriyle sevilen model bu ay da Amerika Birleşik Devletleri'nde ön siparişe açıldı. Fakat Asıs'un Zenfone 10 modeliyle birlikte seriyi sonlandıracağı iddiaları ortaya atıldı. Asus'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Asus, akıllı telefon pazarında Zenfone serisiyle ön plana çıkıyor. Firma, geçen haziran ayınında Zenfone 10 modelini tanıttı. Fakat bugün 9To5Google tarafından yayınlanan haberde Asus'un Zenfone serisini sonlandırdığı iddiaları paylaşıldı.. Firma konuyla ilgili açıklama yaptı.

ASUS, YENİDEN YAPILANMAYA GİDİYOR

Akıllı telefon pazarında birçok marka yer alıyor. Markalar arasında da belirgin bir rekabet söz konusu. Firmalar yeni modeller üreterek pazardaki yerini belli ediyor. Fakat kendine yer edinemeyen ve rekabette geride kalan markalar da mevcut.

Asus da diğer firmalarla rekabet etmek için "yeniden yapılma" yoluna girdi. Firma yeniden yapılanmak için bilgisayar departmanındaki çalışanlarını, Zenfone ve ROG akıllı telefon bölümlerine dahil edecekti. Ancak Asus, çalışanlarını çıkarmaya karar verdi. Asus'un bu kararının ardından Zenfone serisini sonlandırdığı iddiaları ortaya çıktı.

Kısaca özetlemek gerekirse haberin kaynağına göre Asus, yeniden yapılanmaya gittiği için Zenfone serisini sonlandırıyor ve çalışanlarını da işten çıkarıyor. İddialar teknoloji gündemine hızlı bir giriş yaptıktan sonra Asus'tan konuyla ilgili yalanlama geldi. Firmanın Zenfone serisiyle ilgili açıklama ise şu şekilde:

"ASUS Zenfone 10'un serinin son jenerasyonu olacağı ve ASUS Zenfone ürün serisinin kapatılacağı yönündeki söylentilere değinmek istiyoruz. Bu doğru değil . İki ana telefon iş ürün grubumuz olan ROG Phone ve Zenfone'a devam edeceğiz. ASUS'un akıllı telefon işimize ve müşterilerimize güçlü bir bağlılığı var. Daha fazla bilgi için lütfen 2. Çeyrek kazanç çağrımıza bakın. 2024 ürün serilerimiz için lütfen bizi takip etmeye devam edin. "

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: 9To5Google
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...