Tek tweetle sosyal medyayı salladılar! Viral olan Twitter tek kelime akımı nasıl başladı? Siyasetçilerden markalara kim ne yazdı?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Tek tweetle sosyal medyayı salladılar! Viral olan Twitter tek kelime akımı nasıl başladı? Siyasetçilerden markalara kim ne yazdı?
TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medyada viral olan tek tweet akımı ne? Tek kelimelik tweet akımı nasıl başladı? Dünyaca ünlü kuruluşlardan markalara, şirketlerden ünlü isimlere binlerce kişi akıma katıldı. Tek tweet akımında dikkat çeken paylaşımları sizler için listeledik.

Sosyal medyada her gün ortaya çıkan akımlara bir yenisi daha eklendi. TikTok, Instagram'dan sonra bir akım da Twitter'ı salladı. Dünyaca ünlü markalar sosyal medya üzerinden ‘tek kelime’ akımı başlattı.  Şirketlerden kurumlara birçok kişi akıma katıldı. Yapılan paylaşımlar hızla viral oldu.

TEK KELİMELİK TWEET AKIMI NASIL BAŞLADI?

Peki tek kelimelik tweet akımı nereden çıktı? Akımın nasıl başladığı ve neden başladığı net olarak bilinmiyor. Birkaç şirket ve kuruluş Twitter trendine dahil oldu ve tek kelimelik tweetler atmaya başladı.

TWİTTER TEK KELİME AKIMI NE?

Tek kelimelik tweet akımına katılan kullanıcıların paylaşımları akışı doldurdu. Viral olan Twitter tek kelime akımı ne? Kurumlar ve kişiler kendilerine dair açıklayıcı tek bir kelime paylaşıyor. Tek kelime tweet akıma katışanlar kendilerini en iyi anlatan kelimeyi tweet olarak atıyorlar.

KİM NE YAZDI?

'One Word Challenge' olarakta adlandırılan tek kelime akımına katılan birbirinden ünlü kişi ve kurumların paylaşımlarını sizler için derledik. Dev siyasetçilerden, ünlü markalara kim ne yazdı?

Tek tweetle sosyal medyayı salladılar! Viral olan Twitter tek kelime akımı nasıl başladı? Siyasetçilerden markalara kim ne yazdı?Tek tweetle sosyal medyayı salladılar! Viral olan Twitter tek kelime akımı nasıl başladı? Siyasetçilerden markalara kim ne yazdı?Tek tweetle sosyal medyayı salladılar! Viral olan Twitter tek kelime akımı nasıl başladı? Siyasetçilerden markalara kim ne yazdı?

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...