Tasarım harikası: Nothing Phone 2 tanıtıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tasarım harikası: Nothing Phone 2 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye pazarına yeni giren Nothing, şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni modelini tanıttı. Nothing Phone 2 adlı model, tasarımı dışında güçlü donanımıyla da dikkat çekiyor.

Nothing Phone 2, gücünü dört nanometre fabrikasyon sürecinden geçen Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden alıyor. Amiral gemisi modellere güç veren işlemci; bir adet 3.2 GHz hızında Cortex-X2, üç adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. 

NOTHING PHONE 2 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Nothing Phone 2; 6,7 inç büyüklüğünde, 1080 x 2400 çözünürlüğünde ve 120 Hz yenileme hızında AMOLED ekrana sahip. Ekranın orta kısmına konumlandırılmış delik şeklinde 32 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

Şeffaf arka panelde ise OIS özelliği 50 Megapiksel Sony IMX890 ana ve 50 Megapiksel ultra geniş açılı iki adet alt alta sıralanmış kamera yer alıyor.

Nothing Phone 2, 15W kablosuz 45W da kablosuz şarjla desteklenen 4.700 mAh bataryaya sahip. 8GB/12 GB RAM ve 128/256 GB da dahili depolama seçenekleriyle birlikte satışa sunulacak. Akıllı telefon yazılım yönünden de Android 13 tabanlı Nothing OS 2.0 ile kutudan çıkıyor.

Öte yandan tanıtımı yapılan akıllı telefonun fiyat etiketi teknik özelliklerine göre üst sınıfa hitap etmiyor. Beyaz ve gri renk seçeneklerinde gelecek cihaz, Avrupa'da 679 Euro; Amerika'da ise 599 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Akıllı telefon, 17 Temmuz'da da pazara girecek.

(Kaynak: Gsmarena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...