Spotify Supremium'un sürpriz özellikleri ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Chris Messina
- Güncelleme:
Spotify Supremium'un sürpriz özellikleri ortaya çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Chris Messina

Spotify'ın Hi-Fi kalitesinde kayıpsız ses vaat eden yeni Supremium paketinin sürpriz özellikleri ortaya çıktı.

Spotify çok yakında yeni bir abonelik seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Popüler müzik uygulaması, Hi-Fi ses deneyimini destekleyen yeni paketinde sürpriz bir özelliğe ev sahipliği yapacak. 

Yüksek kaliteli müzik desteği ve ses kalitesinde herhangi bir kayıp olmayan abonelik planı, esas olarak Spotify tarafından yıllardır vaat edilen bir özellik. Fakat nihayet bu yılın sonlarında beklenen özelliğin kullanıcılarla buluşacağı tahmin ediliyor. Ortaya çıkan son sızıntılar, planla alakalı beklentileri daha da artırıyor.

SPOTIFY'IN HI-FI PLANI SESLİ KİTAPLAR VE İSTATİSTİKLER SUNACAK

24 bit hızında kayıpsız ses imkanına sahip olacak Spotify Supremium paketi, Ses Kapsulü adlı ayrıntısı açıklayan yeni bir işlevi, yapay zeka destekli çalma listesi oluşturma özelliğini, Last.fm tarzı oynatma istatistiklerini ve hatta 30 saatlik sesli kitapları içerecek. Öte yandan pakette, dakika başına vuruşa göre filtreler gibi gelişmiş seçenekler yer alacak.

Spotify Supremium'un sürpriz özellikleri ortaya çıktı!

Spotify Supremium'un fiyatı da belli oldu. Merakla beklenen paket, Amerika Birleşik Devletleri'nde ayda 19,99 dolar karşılığında elde edilebilecek. Bu rakamlar güncel kur oranına göre yaklaşık 550 TL'ye tekabül etse de şirket bu paketi bölgesel fiyatlandırma ile düşürerek kullanıcılara sunacak.

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ DEĞİL

Şu anda Spotify Supremium'un çıkış tarihi ile ilgili ne yazık ki resmi bir bilgi verilmedi. Ancak söylentilere göre yeni paket bu yılın sonuna kadar piyasaya çıkacak. Ortaya çıkan son bilgiler, en azından ABD'deki aboneler için özelliğin yaklaştığına işaret ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Chris Messina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...