Spamlar sosyal medya'ya yayılıyor

Spamlar sosyal medya'ya yayılıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

E-postalardaki filtrelerin gelişmesiyle beraber istek dışında gelen reklam maili olan spamlar yönünü sosyal medyaya çevirdi.

E-postalardaki filtrelerin gelişmesiyle beraber İstek dışında gelen reklam maili olan spamler yönünü sosyal medyaya çevirdi.İki yıl içinde 60 milyon içeriğin incelenmesiyle gerçekleştirilen araştırmaya göre sosyal medyadaki her 200 bildiriden 1 tanesi spam. Bununla beraber tüm sosyal medya uygulamalarının yüzde 5'i spam olma potansiyeline sahip. Bu da şu anlama geliyor; başta kullanışlı bir uygulama olarak gözüken veriler daha sonra güncelleme yapılınca spam dönüşüyor.Diğer araştırmalara göre de gelişmiş filtrelere rağmen gönderilen e-postaların yüzde 70'i spam. Facebook da 2012 yılında paylaşılan bildirilerin yüzde 4'ünün spam olduğunu açıklamıştı.(Uzmanabi)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...