Sony'den 3 farklı E-mount lens seçeneği

Sony'den 3 farklı E-mount lens seçeneği

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony'nin E-mount lens seçenekleri, görüntü kalitesi ve sanatsal opsiyonları ile, kaliteye duyarlı fotoğrafçılar için üç yeni model ile daha da genişliyor.

Sony'nin yeni Premium Carl Zeiss ve Sony G Lens zum lensleri E-mount fotoğraf makinesi sahiplerinin özgün seçeneklerini artırıyor. Carl Zeiss Vario-Tessar T E 16-70mm F4 ZA OSS, günlük çekimler için kaliteli, kompakt ve görüntü sabitlemeli zum sunuyor. E PZ 18-105mm F4 G OSS, yumuşak, sessiz odaklama ve otomatik zumlu ilk E-mount G Lens olarak öne çıkıyor. Sony E-mount ailesine yeni katılanlarla birlikte E 50mm F1.8 portre lensin artık siyah rengi de mevcut. Carl Zeiss'tan çok yönlü bir standart zuma, Sony'nin E-mount fotoğraf makineleri ve değiştirilebilir lensli video kameraları için sunduğu ilk G Lens katılıyor. Popüler E 50mm F1.8 portre lensi için yeni bir siyah yüzey seçeneği ile birlikte, en son eklemeler E-mount lens yelpazesinin üye sayısını da 18'e yükseltiyor. Carl Zeiss Vario-Tessar T E 16-70mm F4 ZA OSS (SEL1670Z) Carl Zeiss'ın efsanevi optik mükemmeliyetini harika şekilde kompakt, taşıması kolay zum içinde deneyimleyebiliyor. Pratik 4x zum aralığı (35 mm tam kare muadili olarak 24-105 mm), SEL1670Z'yi manzara ve portrelerden enstantanelere kadar geniş aralıktaki günlük fotoğraf çekim koşulları için ideal hale getiriyor. E PZ 18-105mm F4 G OSS (SELP18105G) Sony, özellikle E-mount fotoğraf makineleri ve değiştirilebilir lensli video kameralar için tasarlanmış olan ilk G Lens'i de sunuyor. SELP18105G, seyahat fotoğrafçılığı ve genel amaçlı fotoğraf çekimleri için ideal olan 5,8x'lik* cömert bir zum aralığını kapsıyor. E 50mm F1.8 (SEL50F18) Fotoğraf tutkunlarının taleplerini karşılamak amacıyla E-mount 50mm F1,8 sabit odak uzaklıklı lens, E adaptörlü değiştirilebilir lensli fotoğraf makinenize uyması için artık çarpıcı siyah yüzey ile de temin edilebiliyor. Bu parlak, geniş diyafram açıklığı sabit odak uzaklıklı lens, arka plan netlik bozma (bokeh) ile elde çekilen atmosferik portreler için ideal. Optik SteadyShot, mevcut ışık ile yetinmek zorunda olduğunuz zamanlarda net, bulanıklık olmayan görüntüler için fotoğraf makinesindeki sallanmanın etkilerini azaltıyor. Gerek fotoğraf gerekse Full HD videolar çekerken yumuşak, sessiz otomatik netleme, fotoğrafını çektiğiniz kişiye daha az rahatsızlık veriyor.(scroll.com)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...