Sony, PS5 için The Last of Us Part 2 Remastered çıkış tarihini duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Sony
- Güncelleme:
Sony, PS5 için The Last of Us Part 2 Remastered çıkış tarihini duyurdu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Sony

PlayStation 5 için özel olarak geliştirilen The Last of Us Part 2 Remastered için geri sayım başladı. Sony, oyunun çıkış tarihini resmen duyurdu.

Sony,PlayStation 5 oyun konsolu için özel olarak piyasaya çıkacak The Last of Us Part 2 Remastered'ı bugün resmen hayranlarına duyurdu. Merakla beklenen oyunun çıkış tarihi belli oldu. Çok yakında oyuncularla buluşacak olan heyecan verici oyun için geri sayım başladı.

THE LAST OF US PART 2 REMASTERED ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Sony, PlayStation 5'e özel olarak piyasaya sürülecek The Last of Us Part 2 Remastered oyununun 19 Ocak 2024 tarihinde yayınlanacağını açıkladı. Duyuru aynı zamanda oyunun yeni versiyonunu gösteren bir ilk fragmanla birlikte geldi. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Resmi duyurunun yer aldığı gönderide The Last of Us Part 2 Remastered'ın hem yeni hem de eski oyunculara tekrar oynanması için birçok neden sunacağı vaat ediliyor. Remastered sürümü için pek çok teknolojik iyileştirmelerden, yeni oyun modlarından, oyunun oluşturulmasına ve mekaniğine daha derinlemesine inmenize olanak sağlayacak yeni bir sürpriz özellikten söz ediliyor.

Oyundaki yeni modun adı No Return olacak. Bu mod oyuncuların rastgele karşılaşmalarla The Last of Us 2'nin savaş sisteminden yararlanmasına olanak tanımak için tasarlanmış roguelike bir hayatta kalma modu niteliği taşıyacak. Bazıları seride ilk kez kullanılabilen, her biri kendine has özelliklere ve farklı bir oyun tarzına sahip birçok oynanabilir karakterden birini seçmenize olanak tanıyacak.

Fidelity modunda yerel 4K çıkış, performans modunda 4K'ya ölçeklendirilmiş 1440p çözünürlük vaat eden The Last of Us Part 2 Remastered, PlayStation 5'in tüm avantajlarından yararlanacak ve DualSense'in özelliklerinin de tamamını kullanacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Sony
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...