Sony, geçmişe doğru bir adım attı: Altın kaplamalı Walkman yolda

Düzenleyen:
Sony, geçmişe doğru bir adım attı: Altın kaplamalı Walkman yolda

TEKNOLOJİ Haberleri

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, yüksek kaliteli kayıpsız ses sunan yeni bir Walkman tanıttı. Altın kaplamalı yeni Walkman'in fiyatı ise bekleyenleri üzdü; 3 bin 200 dolardan satışa çıkıyor.

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre, NW-WM1ZM2 isimli Walkman modeli, altın kaplamaya, oksijensiz bakır kasaya sahip ve elektriksel gürültüyü azaltarak genel ses kalitesini iyileştirmek için tasarlandı. Ancak bu yeni Walkman'in fiyatı 3 bin 200 dolar olduğu için daha ucuz bir modelinin (NW-WM1AM2) de olduğunu belirtelim; bin 600 dolar fiyat etiketine sahip ikinci model ise, güçlü bir alüminyum alaşımlı çerçeve ile birlikte geliyor ve aynı zamanda elektriksel gürültüyü de azaltıyor.

Sony, her iki Walkman modelinin de önümüzdeki aydan itibaren satışa çıkacağını açıkladı. İki cihaz da Wi-Fi bağlantısına sahip ve mp3 dosyalarını Flac ve Apple Lossless dahil olmak üzere yüksek tanımlı, kayıpsız formatlarda okuyabiliyor. Ayrıca yeni amiral gemisi akıllı telefonlarda yer almayan 3,5 mm kulaklık jakı da bulunuyor. 5 inçlik bir dokunmatik ekran ve 256 GB'a kadar depolama alanı da mevcut. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...