SOLOTÜRK'ten muhteşem prova

Düzenleyen: / Kaynak: İHA-AA
SOLOTÜRK'ten muhteşem prova

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA-AA

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, 56. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali'nde gerçekleştireceği gösteri uçuşu için prova yaptı.

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, Kiraz Festivali'nde yapacağı gösteri öncesinde yaptığı prova uçuşları ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

SOLOTÜRK'ten muhteşem prova

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kiraz Festivali'nde Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, yapacağı gösteri uçuşu öncesinde prova uçuşu yaptı.

SOLOTÜRK'ten muhteşem prova

Şehrin kıyı kesimleri ve Rumeli İskelesi üzerinde uçuş yapan Pilot Binbaşı Emre Mert ve Pilot Binbaşı Murat Bakırcı yaptıkları akrobatik hareketler ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

SOLOTÜRK'ten muhteşem provaVatandaşların büyük ilgiyle izlediği gösterilerde 'SOLOTÜRK kalkışı' ve 'SOLOTÜRK tonosu' gibi hareketlerin yanı sıra uçağın hızının en az seviyeye düşürülerek gerçekleştirilen ve dünyanın en zor tekniklerinden biri olan 'saygı uçuşu' hareketini de gerçekleştiren pilotlar izleyenlerden tam not aldı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA-AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...