Siparişler yola çıktı: Togg'un ilk sahipleri bugün otomobillerine kavuşuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

Togg'un ilk kullanıcıları yerli ve milli araçlarına bugün kavuşuyor. Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Togg Teknoloji Kampüsü'nde sevkiyatların sürdüğü ve akıllı cihazların sipariş hakkı kazananlara ulaştırılmak üzere yola çıktığı bildirildi.

Geçtiğimiz ay yerli ve milli otomobile sipariş hakkı kazanan ilk kullanıcılar bugün Togg'larını teslim alıyor. Çekilişle Togg’un T10X modelini almaya hak kazanan şanslı 20 bin kişinin araçları evlerine teslim edilmek üzere üzere yola çıktı. 

TOGG YÜKLÜ TIRLAR YOLA ÇIKTI 

Teslimat sürecine yönelik görüntülerin yer aldığı paylaşımda "Togg Teknoloji Kampüsümüzden sevkiyatlarımız devam ediyor. Gemlik rengi akıllı cihazlarımız Bursa, Isparta, İstanbul ve İzmir'e, Oltu ise Kocaeli'ye doğru yola çıktı." ifadeleri kullanıldı.

7 BÖLGE 23 ŞEHİRDE KESİNTİSİZ SERVİS DENEYİMİ

Servislerin hizmete alınmasına ilişkin yapılan paylaşımda ise, şu bilgiler verildi:

"Planlarımız doğrultusunda yılın başından itibaren servislerimizi hizmete almaya devam ediyoruz. Bugün itibarıyla; 7 bölge, 23 şehir, 33 sabit, 8 mobil noktada kullanıcılarımıza kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis deneyimi sunmak için hazırız." 

Siparişler yola çıktı: Togg'un ilk sahipleri bugün otomobillerine kavuşuyor

20 BİN KİŞİLİK YEDEK LİSTE

Çekiliş sonucu ayrıca, şanslı 20 bin kullanıcının yanı sıra, 20 bin kişilik yedek liste de belirlendi. 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak.

Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

Togg'a sahip olmak için 60 bin lira ön ödeme yatırılmıştı. Çekilişte Togg almaya hak kazanamayanların ön sipariş bedelleri iade edildi.

Siparişler yola çıktı: Togg'un ilk sahipleri bugün otomobillerine kavuşuyor

EK GARANTİ VE AYLIK 85 KWS ENERJİ DOLUM HAKKI

Çekiliş sonuçlandığında, asıl ve yedek listeye girmeye hak kazanan 40 bin kişi, akıllı cihazlarını teslim almaya kadar geçen süre boyunca da çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.

Kullanıcıların hesaplarına nisan ayından itibaren teslimat gerçekleşene kadar geçen zaman için ilave garanti süresi eklenip Trugo'dan da aylık 85 kWs (WLTP~500 km yol karşılığı) enerji dolum hakkı tanımlanacak.

Sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...