Selçuk Bayraktar'dan viral olan 'Milli Teknoloji Hamlesi' paylaşımı: Yiğit düştüğü yerden kalktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Twitter (X platformu) üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Bayraktar, X'te viral olan paylaşımında Milli Teknoloji Hamlesi'ne vurgu yaparak "Yiğit düştüğü yerden kalktı" mesajını paylaştı.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmasıyla biliniyor. Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi firması BAYKAR'ın Lideri, Twitter'da özellikle çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşıyor. Bayraktar, zaman zaman yaptığı paylaşımlar ile binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Selçuk Bayraktar, yeniden viral olan bir paylaşıma imza attı. TEKNOFEST Ankara'da yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşan Bayraktar, video klipte önemli bir mesaj verdi. Paylaşımında, iş insanı ve siyasetçi Nuri Demirağ'ın hikayesine vurgu yaptı. 

https://twitter.com/Selcuk/status/1699724528002216372

NURİ DEMİRAĞ'I HATIRLATTI

X'teki videoda, 1941'de tamamen Türk yapımı ilk uçağın üretimine başlamasının ardından çeşitli engellemelere maruz kalarak Demirağ'ın iflas ettirilmesine değindi. Selçuk Bayraktar, ilgili paylaşımında "Yiğit düştüğü yerden kalktı!" şeklinde bir mesaj verdi. 

Bayraktar'ın paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi, yeniden paylaşıldı ve yüzlerce yorum geldi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...