Samsung yayınladı: Galaxy S23 FE renkleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Android Central
- Güncelleme:
Samsung yayınladı: Galaxy S23 FE renkleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Central

Samsung'un uzun süredir Galaxy S23 serisinin uygun fiyatlı olacak son modeli Galaxy S23 FE'yi tanıtması bekleniyor. Teknik özellikleri şimdiden belli olan akıllı telefonun bugün tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı.

Samsung, 1 Şubat'ta Galaxy S23 serisini tanıtmıştı. Firmanın şimdi de bu serinin uygun fiyatlı ürünü olacak Galaxy S23 FE modelini tanıtması bekleniyor. Tanıtımına az kaldığı tahmin edilen telefonun bugün tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı.

SAMSUNG GALAXY S23 FE KLASİK TASARIMA SAHİP OLACAK

Android Central tarafından bugün yayınlanan habere göre Galaxy S23 FE; siyah, beyaz, mor ve mint yeşili olmak üzere dört renk seçeneğine sahip olacak. Arka panelde alt alta dizilmiş üçlü kamera sensörü yer alacak. Ön panelde ise delik tasarımlı özçekim kamerası bulunacak.

Samsung Galaxy S23 FE, pazar yerine göre değişkenlik gösteren iki farklı işlemciye sahip olacak. Akıllı telefon, ABD pazarında 4 nanometre üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak. İşlemci; bir adet 3.0 GHz hızında Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Samsung yayınladı: Galaxy S23 FE renkleri ortaya çıktı

Uygun fiyatlı amiral gemisi olan belirtilen Samsung Galaxy S23 FE, ABD dışındaki diğer pazarlarda da Exynos 2200 işlemciye sahip olacak. İşlemci; bir adet 2.8 GHz hızında Cortex-X, üç adet 2.5 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 1.7 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

Akıllı telefonun 6.3 inç büyüklüğünde de 2340x1080 piksel çözünürlükte ekranla geleceği biliniyor. Teknik özelliklerle ilgili daha fazla detay mevcut değil. Fiyat etiketinin ise 663 dolar olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Central
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...