Samsung telefonlar için yapay zeka dönemi başlıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsung telefonlar için yapay zeka dönemi başlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

OpenAI tarafından geliştirilen yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT, kısa süre içinde tüm dünyada etkin oldu. Birçok teknoloji şirketi de kendi yapay zeka destekli sohbet robotları üzerinde çalışmaya başladı. Fakat bugün ortaya çıkan habere göre yapay zeka artık Samsung telefonlarına da inecek.

Yapay zekanın doğal dili anlama özelliği, popüler hale gelmesinde büyük oranda etkili oldu. Hatta birçok teknoloji analisti bu popülerliğin yeni bir dünya sağlayacağını bile dile getirdi. Arama motorları da bünyelerine yapay zeka entegre başladı.

Samsung'un da akıllı telefonları için senelerdir kullandığı Google Arama'dan vazgeçerek Microsoft Bing'e geçeceğine dair söylentiler ortaya çıktı. Fakat firma herhangi bir değişiklik yapmadı ve Google Arama kullanmaya devam etti. Bugün Android Authority tarafından paylaşılan habere göre Samsung İnternet Tarayıcısı'na direkt olarak ChatGPT entegre etmeyi etmeyi planlıyor.

SAMSUNG TELEFONLAR CHATGPT'YE SAHİP OLACAK

Android Authority'nin paylaştığı habere göre Samsung, akıllı telefonlarına ChatGPT entegre etmek istiyor. Hatta firma, bunu denemek için Samsung İnternet Tarayıcısı'nın kodlarına ChatGPT eklemeye başladı.

Kodların tamamlanması ve telefonlara eklenmesi halinde Samsung sahipleri web üzerinden ya da herhangi bir uygulamaya gerek kalmadan ChatGPT'yi kullanabilecekler. Konuyla ilgili başka herhangi bir ön bilgi mevcut değil. Teknoloji devi firma da konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Öte yandan yapay zeka destekli sohbet robotunun Samsung telefonlarına eklenmesi halinde OpenAI milyonlarca yeni kullanıcıya kavuşacak. Samsung da aynı zamanda müşterilerine daha iyi bir kullanım kalitesi sağlayacak.

(Kaynak: Android Authority)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...