Samsung, 'takasta' Apple'ı geride bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sammobile
- Güncelleme:
Samsung, 'takasta' Apple'ı geride bıraktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Sammobile

Android tarafında Samsung, iOS tarafında da Apple akıllı telefon pazarının yıldızı konumunda. İki şirket de her yıl yeni amiral gemisi telefon modellerini pazara sürüyor ancak yeni model kullanmak isteyenler için takas yöntemleri, müşteriler açısından çok daha kârlı olabiliyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre, Samsung, telefon takası konusunda Apple'dan daha cömert.

Akıllı telefon pazarının Android tarafında Samsung, iOS tarafında da Apple iki dev rakip konumunda yer alıyor. İki şirket de her sene yeni amiral gemisi telefonlarıyla pazardaki yerini belli oluyor. Fakat her sene yeni model kullanmak isteyen müşteriler için yeni bir amiral gemisi almak hiç de kolay değil. Çünkü üst segment telefonlar artık 1.000 dolar üzerinde fiyata satılıyor. Firmalar da buna karşın takas yöntemleri sunuyor.

Bugün Sammobile tarafından paylaşılan habere göre takas yöntemleri konusunda Samsung ve Apple aynı hizmeti vermiyor. Samsung, takas konusunda Apple'a göre çok daha cömert davranıyor.

SAMSUNG, TAKAS KONUSUNDA APPLE'DAN DAHA CÖMERT

Sammobile tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung, takas konusunda Apple'dan daha cömert davranıyor. İki şirket de bu sene çıkardıkları üst segment modelleri Galaxy S23 Ultra ve iPhone 15 Pro Max telefonlarının 256 GB versiyonlarını 1.199 dolara satışa sundu.

Samsung, geçen sene tanıttığı Galaxy S22 Ultra modelini Galaxy S23 Ultra ile takas etmek isteyen müşterilerine 750 dolar veriyor. Firma ayrıca yeni cihaz için de anında 100 dolar indirim sağlıyor. Teşviklerin tamamıyla birlikte Galaxy S23 Ultra toplamda 349 dolara mal oluyor.

Apple tarafındaki takasta ise işler böyle yürümüyor. Firma, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 15 Pro Max modelinin takası için sadece 650 dolar veriyor. iPhone 15 Pro Max Apple'ın teşviğiyle 650 dolara mal oluyor.

Kısaca özetlemek gerekirse akıllı telefon pazarının iki rakibi arasında Samsung, takas konusunda müşterilerini daha çok teşvik ediyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...