Samsung kaç tane Galaxy Note sattı

Samsung kaç tane Galaxy Note sattı

TEKNOLOJİ Haberleri

Birkaç gün önce üçüncü nesil dev ekranlı akıllı telefonunu tanıtan Samsung, bugüne kadar kaç adet Galaxy Note satmış olabilir?

Samsung'un Galaxy Note adlı akıllı telefon serisi ilk tanıtıldığında böylesine bir ilgi bekleniyor muydu orasını kestirmek güç ancak bugün Galaxy Note serisi dev ekranlı akıllı telefonlar, Samsung markasının da dışına taşıp kendi kullanıcı kitlesini oluşturmayı başardı. 2011'de tanıtılan ilk Galaxy Note modelinin ardından aynı çizgi korunarak her yıl yeni bir model tanıtıldı. Büyüyen ekran, artan donanımsal kabiliyetler ve gelişmiş özelliklere sahip ekran kalemi ile Galaxy Note Samsung'un lokomotif ürün kalemlerinden biri oldu. İFA 2013 fuarında üçüncü nesil Galaxy Note'u tanıtan Samsung, Galaxy Note akıllı telefonlarının toplam satış rakamlarına ilişkin bilgiler verdi. Doğrudan Samsung başkanı JK Shin'den gelen bilgilere göre Galaxy Note ve Galaxy Note 2 bugüne kadar toplamda dünya genelinde 38 Milyon adedin üzerinde satıldı. Galaxy Note 2, ilk Note modelinden birkaç kat daha fazla satılmıştı. Şimdiki beklenti ise Galaxy Note 3'ün Note 2'yi de geçeceği yönünde. İlk büyük hedef ise 10 Milyon. 25 Eylül'den itibaren satışa sunulacak olan Galaxy Note 3, 149 ülkede eş zamanlı olarak vitrinlerde yer alacak.(scroll.com)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...