Samsung, Galaxy Z Fold 3 zannetti, Oppo Find N'i övdü

Düzenleyen:
Samsung, Galaxy Z Fold 3 zannetti, Oppo Find N'i övdü

TEKNOLOJİ Haberleri

Katlanabilir telefonlar moda olurken, Samsung ve Huawei'nin ardından Oppo da Find N serisi ile piyasada adından söz ettiriyor. Üstelik bu yeni katlanabilir akıllı telefon serisi, rakibi Samsung'dan övgü aldı ama büyük ihtimalle yanlışlıkla.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Twitter paylaşımı ile gündeme düştü. Samsung Mobile US (ABD) hesabı üzerinden atılan bir tweet, Oppo Find N serisinden övgüyle bahsediyor. Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modasının öncüsü olduğunu belirtmekte fayda var; zira, Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip serileri en çok satılan katlanabilir akıllı telefonların başında geliyor. 

Samsung, Galaxy Z Fold 3 zannetti, Oppo Find N'i övdüSamsung Mobile US'in o tweeti. 

OPPO ve OnePlus PR uzmanı Ryan Fenwick, Twitter’da Oppo Find N'den bahsederken, Samsung Mobile US hesabı "Oldukça Muhteşem" şeklinde bir

attı. Güney Koreli şirketin, Çin merkezli rakibi Oppo'dan övgüyle söz etmesi herkesi şaşırttı. Bazı kullanıcılar, Samsung ve Oppo'nun bir işbirliği yapacağı yönünde iddialarda bulunurken, pek çok kişi ise Samsung'un yanlışlıkla böyle bir tweet attığını düşündü. 

Samsung Mobile US Twitter hesabının yöneticilerinin Oppo Find N'i bir Galaxy Z Fold zannetme ihtimali oldukça yüksek. Bu nedenle, teknoloji devinin 'kazara' tweet atma ihtimali büyük.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...