Samsung Galaxy S23 serisinin bir özelliği daha ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S23 serisinin bir özelliği daha ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un gelecek yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S23 serisine ilişkin yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Bu defa akıllı telefon serisinin 'tanıtım rengi' ortaya çıktı. İşte Galaxy S23 serisinin özellikleri ve tanıtım tarihi...

Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S23 için yeni bir iddia hayranlarını heyecanlandırdı. İddialara göre, 1 Şubat'taki bir etkinlikte Güney Kore merkezli şirket, Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra adını taşıyan akıllı telefon modellerini tanıtacak. Tarih yaklaşıkça Samsung'un yeni telefonlarıyla ilgili daha fazla ayrıntı basına sızmaya başladı. Sonunda, her model için tanıtım renginin ne olacağı da ortaya çıktı. 

'Tanıtım rengi', tüm tanıtım ve pazarlama malzemelerinde en çok öne çıkacak olan renktir. 2023'te piyasaya sürülecek olan SamsungGalaxy S23 modelinin (standart model) tanıtım / imza renginin açık altın/pembe altın olduğu söyleniyor. Öte yandan, Galaxy S23+ modelinin tanıtım rengi pembe olurken, S23 Ultra modelinin tanıtım rengi yeşil olacak.

Samsung Galaxy S23 serisinin bir özelliği daha ortaya çıktı

SAMSUNG GALAXY S23 SERİSİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

Dünya genelinde akıllı telefon pazarının ikinci büyük markası Samsung, Galaxy S23 modellerini piyasaya sürmek için adeta gün sayıyor. Şirketin yeni telefon modellerini farklı renk seçeneklerinde Şubat ayında kullanıcıların karşısına çıkarmasını bekliyoruz. Bununla birlikte, imza renkleri ortaya çıksa da Samsung bu telefonları çok sayıda başka renkte de satacak. Yani sadece tanıtım renkleri olmayacak, imza renkleri sadece vurgulanan, ön plana çıkarılan renkler olacak. Elbette tanıtım renkleri kesinlik kazanmış da değil, yani henüz resmi bir duyuru yok. 

Önceki sızıntılara göre, S23 modellerinin tümü, tüm arka kameralar için ayrı halkalarla Galaxy S22 Ultra'nınkine benzer bir tasarım diline sahip olacak. Samsung Galaxy S23'te 200 megapiksel kamera görürseniz de şaşırmayın. Ayrıca Samsung'un en yeni amiral gemisi akıllı telefonları olacak Galaxy S23 modellerinin Gorilla Glass Victus+ ekran, IP68 derecesi (su geçirmezlik), Snapdragon 8 Gen 2 SoC işlemci, 8/12GB RAM, 128/256/512GB depolama ve daha iyi bir ultrasonik parmak izi sensörü özellikleriyle geleceği ileri sürülüyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Galaxy S23 serisinin de tıpkı iPhone 14 telefonlarda olduğu gibi acil durumlarda kullanmaya yarayan uydu bağlantısı özelliğine sahip olabileceği aktarıldı.

(GSMArena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...