Samsung Galaxy S23 serisi Galaxy S22 ailesini geride bıraktı!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S23 serisi Galaxy S22 ailesini geride bıraktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Samsung'un amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Galaxy S23 ailesi, Galaxy S23 serisini satışlarda geride bırakmayı başardı.

Ortaya çıkan son bilgilere göre Samsung Galaxy S23serisi, geçen yılın amiral gemisi Galaxy S22 ailesinden daha iyi performans gösteriyor. Hana Securities'in raporuna göre şirket, yalnızca 8 ayda neredeyse 23 milyon Galaxy S23 akıllı telefon satarak Galaxy S22 modellerine kıyasla yüzde 22'lik bir artış sağladı.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA ZİRVEDE

En çok satan akıllı telefon ise yaklaşık 10,69 milyon adetle Galaxy S23 Ultra modeli oldu. İkinci sırada ise 8,09 milyon adetle temel model ve üçüncü basamakta 4,11 milyon adetle Plus versiyonu yer alıyor. Görünüşe göre Samsung, en güçlü modelin satışlarını artırarak Apple ile aynı stratejiyi benimsemeyi başardı.

Öte yandan katlanabilir cihazların satışlarında ciddi bir artış görülmedi. Hana Securities firmasına göre GalaxyZ Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5, sekiz aylık dönemde yaklaşık 3,52 milyon adet sattı. Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri aynı dönemde 3,63 milyon satışı gördü.

Samsung Galaxy S23 serisi Galaxy S22 ailesini geride bıraktı!

ANDROİD 14 TABANLI ONE UI 6.0 GELDİ

Şirket Android 14 tabanlı merakla beklenen One UI 6.0 güncellemesini cihazlarına sunmaya başladı. İlk lansman Almanya'da gerçekleşti. şu anda Birleşik Krallık, Norveç ve Finlandiya dahil olmak üzere diğer ülkelere de yayılıyor. Bu güncellemeyi alan ilk cihazlar Galaxy S23 serisi oldu.

Galaxy S23 güncellemesi, yeni simgeler ve yazı tiplerinden kullanıcı arayüzü ince ayarlarına kadar bir dizi değişiklik ve iyileştirme getiriyor. Hızlı ayarlar paneli ve bildirimler de daha sezgisel bir deneyim sağlayacak şekilde yeniden tasarlandı. Ayrıca güncelleme Ekim 2023 güvenlik düzeltme ekini de içeriyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...