Samsung Galaxy S23 FE resmen tanıtıldı: İşte amiral gemisi özelliklere sahip uygun fiyatlı telefon

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S23 FE resmen tanıtıldı: İşte amiral gemisi özelliklere sahip uygun fiyatlı telefon

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Samsung Galaxy S23 FE akıllı telefon modelinin resmi tanıtımı yapıldı. Teknoloji devi, yeni akıllı telefon modelinin özelliklerini duyurdu. Peki, Galaxy S23 FE özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi özellikleri daha uygun fiyatla buluşturan Galaxy S23 FE akıllı telefon modelini tanıttı. Daha çok fiyat - performans cihazı olarak gösterilen Galaxy S23 FE modeli dikkat çeken bir çıkış yaptı.  İşte Galaxy S23 FE özellikleri ve fiyatı...

GALAXY S23 FE ÖZELLİKLERİ NELER? 

Samsung Galaxy S23 FE modelinin özelliklerine vakit kaybetmeden geçelim. Ekran tarafında 6.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekranın bulunduğunu söyleyelim. Ayrıca 120 Hz tazeleme hızı sunuyor ve ekrana gömülü parmak izi sensörü bulunuyor. Corning Gorilla Glass 5 teknolojisiyle ekranı korunurken, delikli ekran tasarımı benimseyen Galaxy S23 FE, 10MP selfie kamerasıyla öz çekim imkanı sunuyor.

Samsung Galaxy S23 FE resmen tanıtıldı: İşte amiral gemisi özelliklere sahip uygun fiyatlı telefon

İşlemciye gelecek olursak, Samsung, telefon iki farklı işlemciyle piyasaya sürüyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ve Samsung Exynos 2200 işlemcilere sahip modeller ayrı ayrı pazarlarda satışa çıkacak. İşlemcilerden bahsetmişken 8 GB RAM ve 256 GB'ye kadar depolama alanı seçeneği sunduğunu da hemen belirtelim.

25W hızlı şarj desteğine sahip Galaxy S23 FE modeli, 4.500 mAh batarya gücüyle donatılmış durumda.

En çok merak edilen konulardan biri de işletim sistemi. Samsung Galaxy S23 FE modeli, Android 13 tabanlı One UI 5.1 arayüzü ile raflarda yerini alacak ve üretici firma bu telefona tam 4 yıl Android, 5 yıl boyunca da güvenlik güncellemesi verecek.

Galaxy S23 FE, arka kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Telefon, 50MP geniş açılı ana kameraya ek 12MP ultra geniş açılı kamera ve 8MP çözünürlük sunan 3x optik yakınlaştırma destekli telefoto kamera kurulumu taşıyor. Bu noktada, Samsung'un amiral gemisi akıllı telefon modellerinde sunduğu yapay zeka destekli kamera işlevleri gibi bir takım üst düzey özellikleri Galaxy S23 FE'de de yer verdiğini belirtelim. 

Ayrıca telefon, IP68 sertifikasına sahip yani suya ve toza karşı dayanıklı. 

Samsung Galaxy S23 FE resmen tanıtıldı: İşte amiral gemisi özelliklere sahip uygun fiyatlı telefon

GALAXY S23 FE FİYATI NE KADAR? 

Gelelim fiyatına... Samsung'un açıklamasına göre, Galaxy S23 FE, 599 dolar başlangıç satışa çıkacak. İlk olarak Hindistan'da piyasaya sürülecek olan Galaxy S23 FE'nin ilk resmi satışları ise 26 Ekim'de başlayacak. Galaxy S23 FE'nin Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağına ilişkin resmi bir duyuru yok. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...