Samsung, Galaxy A15 modeliyle bir ilke imza atacak! İşte o özellik

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
Samsung, Galaxy A15 modeliyle bir ilke imza atacak! İşte o özellik

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

Samsung Galaxy A15 için geri sayım başlarken, merakla beklenen giriş seviyesi telefon modelinin, üst düzey telefonlarda yer alan bir özelliğe sahip olacağı ortaya çıktı.

Samsung, giriş seviyesi akıllı telefon pazarında önemli bir değişikliğe imza atabilir. Ortaya çıkan son bilgiler Güney Koreli devin Galaxy A15'i OLED ekran ile piyasaya sürmeyi planladığını gösteriyor. A1x serisindeki önceki modeller LCD ekranlarla geldiği için bu önemli bir değişikliğe işaret ediyor.

SAMSUNG GALAXY A15 SÜRPRİZ ÖZELLİKLER İLE GELİYOR

OLED ekranlar, LCD ekranlara göre daha enerji tasarruflu bir yapıya sahip ve daha keskin görüntüler sunuyor. Samsung, bu panellerin üretim maliyetlerini düşürmeyi başarmış gibi görünüyor ve bu da onları daha uygun fiyatlı akıllı telefonlar için uygun hale getiriyor.

Samsung Galaxy A15 yalnızca bir ekran yükseltmesi almayacak. Bununla birlikte cihazın 4G versiyonunda Helio G99 işlemci, 5G versiyonunda ise muhtemelen Exynos çipi yer alacak. Ek olarak akıllı telefon 5.000 mAh bataryaya ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Samsung, Galaxy A15 modeliyle bir ilke imza atacak! İşte o özellik

Gelen son bilgiler, Samsung'un giriş seviyesi akıllı telefonlar için çıtayı yükselttiği anlamına geliyor. OLED'in piyasaya sürülmesiyle şirket, bütçeye uygun cihazlar ile birinci sınıf modeller arasındaki boşluğu etkili bir şekilde kapatıyor ve önemli ölçüde iyileştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Samsung Galaxy A15 modelinin 2024'ün ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirket, geçmişte de birinci sınıf akıllı telefonlarındaki özellikleri daha uygun fiyatlı modellere taşımıştı. Marka daha önce daha ucuz cihazlar için IP68 sertifikası ve dört yıllık işletim sistemi güncellemeleri sunmuştu. Giriş seviyesi modellerde OLED ekranın benimsenmesi ise bu konuda şirketin son hamlesi olacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...