Sahibinden.com hakkındaki rekabet soruşturmasında yeni gelişme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sahibinden.com hakkındaki rekabet soruşturmasında yeni gelişme

TEKNOLOJİ Haberleri

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ (sahibinden.com) hakkındaki rekabet soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Sözlü savunma toplantısının ertelendiği açıklandı.

Rekabet Kurulunca, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ (sahibinden.com) hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısının 16 Ağustos'a ertelenmesi kararlaştırıldı. Açıklama, Rekabet Kurumunun internet sitesi üzerinden bir duyuru ile yapıldı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ hakkında çevrim içi platform hizmetleri bakımından veri taşımanın engellenmesi ve diğer yollarla Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 12 Temmuz'da yapılmasına karar verilen sözlü savunma toplantısı 16 Ağustos saat 10.30'a ertelendi.

BİR DUYURU DAHA

Kurumun sitesinde yer alan bir başka duyuruya göre de EssilorLuxottica S.A'nın optik piyasasındaki rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırıcı ve dışlayıcı nitelikteki davranışlarla kanunun ilgili maddelerini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Sözlü savunma toplantısı, 8 Ağustos saat 10.30'da yapılacak.

(Kaynak: Anadolu Ajansı) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...