Redmi Note 13 serisi geliyor: 5 yeni model tanıtılacak

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
Redmi Note 13 serisi geliyor: 5 yeni model tanıtılacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Redmi'nin gelecek ay Redmi Note 13 serisini tanıtacağı biliniyor. Tanıtıma bir ay kala seride yer alacak beş model ve modellerin muhtemel teknik özellikleri belli oldu. Peki, Redmi Note 13 serisinde hangi modeller var? Redmi Note 13 modellerinin özellikleri neler? İşte cevabı.

Redmi, gelecek ay Redmi Note 13 serisini tanıtacak. Yeni seride; Redmi Note 13 4G, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Turbo modelleri yer alacak. Gizmochina tarafından bugün yayınlanan haberde Redmi Note 13 serisindeki modellerin muhtemel teknik özellikleri paylaşıldı.

REDMI NOTE 13 MODELLERİNİN MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre Redmi Note 13 4G, Snapdragon bir işlemciye sahip olacak. Akıllı telefon; Türkiye, Endonezya ve Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak. Hindistan pazarına ise çıkması beklenmiyor.

Redmi Note 13 5G, gücünü MediaTek işlemciden alacak. Akıllı telefon; bir adet ana, bir adet ultra geniş açılı ve bir de makro kameraya sahip olacak.

Redmi Note 13 Pro 5G de gücünü MediaTek işlemciden alacak. Arka panelde Samsung ISOCELL HP 200 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel makro kamera bulunacak. Cihazın Avrupa ve Hindistan pazarı dahil birden fazla pazara çıkması bekleniyor. Redmi Note 13 Pro 5G modelinde de aynı özelliklerin yanında ek olarak 16 Megapiksel özçekim kamerası da yer alacak.

Redmi Note 13 Turbo da gücünü Snapdragon işlemciden alacak ve birden fazla pazarda piyasaya sürülecek. Habere konu olan modellerin tamamı, MIUI 14 tabanlı Android 13 ile kutudan çıkacak.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...