Pudo ile Kargo Teslim Alma Sürecine Özgürlük Geldi! 

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Pudo ile Kargo Teslim Alma Sürecine Özgürlük Geldi! 

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Pudo, e-ticaret sektörü için teknoloji destekli, inovatif ve sürdürülebilir akıllı gönderi çözümleri sunuyor. Türkiye’nin en geniş akıllı gönderi ağı Pudo, 7 şehirde 900’ün üzerinde lokasyonu ile 10 M kullanıcının yürüme mesafesinde. Online alışveriş yapan tüketiciler, gönderilerini günün her saatinde kendilerine yakın yüzlerce Pudo noktasından, hayatın akışını ertelemeden 6' sn de Pudo’luyor.

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde inovasyon ve teknoloji odaklı hizmetler sunan şirketler, iş dünyasına önemli çözümler sunuyor. E-ticarette müşteriler tek tıkla sipariş verebilirken, gönderilerini teslim almak için artık ev ya da iş adreslerini vermek yerine akıllı gönderi noktasını seçiyor. Bu noktada Pudo, akıllı gönderi çözümleriyle tüketicinin teslimat deneyimini dilediği gibi yönetmesine imkan tanıyor. Müşterilere, gönderilerini istedikleri zamanda ve kendilerine en yakın konumdan alabilme kolaylığı sağlayarak online alışverişlerdeki teslimat deneyimini daha özgür hale getiren Pudo, hem alıcılar için hem de işletmeler için büyük bir avantaj oluşturuyor.

Online alışverişlerinde teslimat adresi olarak kendisine en yakın noktayı seçen kullanıcılar Pudo’lamanın özgürlüğünü yaşıyor.

Pudo, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli ve Muğla’da 900'ün üzerinde lokasyonu ile bu alandaki en geniş akıllı gönderi ağına sahip olmasıyla öne çıkıyor. Yaşam alanlarında bulunan lokasyonları ile online alışveriş yapan milyonlarca tüketicinin gönderilerini dilediği zaman kendisine en yakın noktadan 6 sn'de teslim alma deneyimini sunuyor.

Ayrıca pudoApp mobil uygulaması, kullanıcılara daha kontrollü ve keyifli bir teslimat deneyimi yaşatıyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, kendisine en yakın pudo noktasını görüntülerken gönderilerini kolayca yönetebiliyor ve diledikleri zaman yalnızca 6 saniyede teslim alabiliyor.

ÇEVRE DOSTU VE DÜŞÜK MALİYETLİ ÇÖZÜM 

Pudo’nun geniş lokasyon ağı, son dağıtım süreçlerini optimize ederek, iş ortaklarının  son dağıtım ağındaki maliyetlerini azaltıyor, operasyonel verimliliği artırırken ekonomik avantajları da beraberinde getiriyor. Pudo’nun teknoloji destekli çözümleri ve şeffaf (izleme) sistemleri, teslimat süreçlerini daha verimli hale getirerek hataları en aza indiriyor.

İnsan, araç, yakıt gibi maliyet ve tüketim değerlerinde çok büyük bir tasarruf sağlayan pudo, sürdürülebilir ve çevreci bir iş modeli sunuyor. Odağında sürdürülebilir ve sıfır atık projeleri olan ülkemizde çevreci iş modelleri öne çıkıyor. Hem tüketicilerin sürdürülebilir işletmelere olan satınalma davranışındaki değişim hem de ülkemizdeki sürdürülebilir ve sıfır atık hedefi yeni iş modellerinde önemli bir başlık haline geliyor. Tek noktadan onlarca gönderiyi bırakmaya olanak sağlayan Pudo ile daha az araç trafiğe çıkıyor, bu sayede yakıt tüketimi, karbon emisyon salınımı azalıyor.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak topluma ve çevreye fayda sağlama amacıyla yola çıkan Pudo, sektördeki son dağıtım noktalarında en üstün kullanıcı deneyimini misyon edinerek ülkemizde büyümeye devam ediyor. 900’ün üzerindeki akıllı gönderi ağı ile 10M kullanıcaya yürüme mesafesinde konumlanan lokasyonlarıyla Türkiye'de e-ticaret alanında önemli bir rol oynuyor. Yıl sonunda 1450 lokasyonu ile 14M kullanıcıya erişecek online alışverişlerde daha fazla kişinin kullanımını amaçlıyor.

PUDO HAKKINDA 

Pudo; e-ticaret sektörüne katma değer oluşturma hedefiyle inovatif, sürdürülebilir, akıllı gönderi yönetimi çözümlerine ve servislerine teknoloji destekli, hizmet sağlar. Son dağıtım noktaları için “en iyi müşteri deneyimi” misyonu ile çözüm ortaklarına değer katan bir hizmet şirketidir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...