Popüler oyun şirketi Blizzard, Türk Lirası kabul etmeye başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Webtekno
Popüler oyun şirketi Blizzard, Türk Lirası kabul etmeye başladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Webtekno

Oyun dünyasının önde gelen isimlerinden Blizzard da Türk Lirası ile ödeme kabul etmeye başladı. Battle.net sitesi üzerindeki tüm oyun ve içeriklerin fiyatı artık TL olarak yazıyor ve Türkiye’deki satışlarda TL kullanılıyor.

Webtekno’nun haberine göre, Battle.net sitesi geçtiğimiz günlerde üye hesaplara gönderdiği bir e-posta ile ödeme sisteminde kabul edeceği para birimlerinin güncel listesini paylaştı. Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi popüler oyunların satıldığı sitede satış işlemlerine TL dahil olmak üzere dört yeni para birimi daha eklendi. 

Daha önce 4 Mayıstan itibaren kullanıma sunulacağı açıklanan Gürcü Larisi, Türk Lirası, Kazakistan Tengesi ve Ukrayna Grivnası ödemelerde geçerli olmaya başladı. Böylece kullanıcılar artık bir oyun veya içerik satın almak istediklerinde ödemeleri gereken miktarı güncel kur ile hesaplamak zorunda kalmayacak. 

Popüler oyun şirketi Blizzard, Türk Lirası kabul etmeye başladı

Bununla birlikte, Battle.net’in satışa çıkardığı bazı ürünlerde yaklaşık yüzde 30 oranında indirim yaptığı belirtiliyor. Oyun ve oyun içi eşya satın alımında 1 Euro 10 TL’ye karşılık geliyor (güncel kurda 15 TL’den fazla). İndirimin ne kadar süreceği ise henüz belli değil. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Webtekno
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...