Popüler oyun Assassin's Creed Syndicate ücretsiz oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Popüler oyun Assassin's Creed Syndicate ücretsiz oldu

Teknoloji Haberleri  / Haber Merkezi

Assassin's Creed Syndicate oyunu Ubisoft Store'da ücretsiz oldu, kullanıcılar oyunu kütüphanelerine ekleyerek kalıcı olarak ücretsiz oynayabilecek. Aynı oyun Steam'de 700 TL'ye satılıyor.

"Büyük Kasım indirimleri" kapsamında oyun platformları, en sevilen oyunlardan bazılarını ücretsiz şekilde sunmaya ya da önemli derecede fiyat indirimi uygulamaya başladı. Ubisoft da onlardan biri. Ubisoft'un geliştirdiği "Assassin's Creed Syndicate" oyunu kısa bir süreliğine bedava oldu.

Şu anda oyunseverler, Ubisoft Store platformu üzerinden oyunu ücretsiz şekilde kütüphanelerine ekleyebiliyor. Sevilen oyunun sadece bir süreliğine ücretsiz şekilde dağıtılacağını belirtelim. Ubisoft Connect sürümü için sunulmakta. Ancak oyunu bir kere kütüphanenize eklediğinizde her zaman ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz.

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE NASIL ÜCRETSİZ ALINIR? 

Steam'de 700 TL'ye satılan Assassin's Creed Syndicate için ücretsiz indirme kampanyası başladı. 

Peki Assassin's Creed Syndicate nasıl ücretsiz alınır? Ubisoft, PC oyuncuları için Ubisoft Connect platformu üzerinden ücretsiz olarak dağıtıyor. Oyunu ücretsiz şekilde kütüphanenize eklemek için bağlantıya tıklayın ve ardından ürün anahtarını takip edin.

46 GB dosya boyutuna sahip olan oyunu yine Ubisoft Connect uygulaması üzerinden yükleyebilirsiniz. 

Kullanıcılar, Ubisoft Connect kütüphanelerine 6 Aralık saat 16.00'a kadar oyunu ücretsiz olarak ekleyebilecek. Daha önce de bahsettiğimiz gibi oyunu bir kere kütüphanenize eklemeniz durumunda her zaman ücretsiz olarak oynamaya devam edebileceksiniz. 

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...