PlayStation 6 ne zaman çıkacak? PS6 çıkacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
PlayStation 6 ne zaman çıkacak? PS6 çıkacak mı?

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Playstation 6’nın çıkış tarihi ile ilgili sorular gündemde yer alıyor. Sony’nin PlayStation 5 Slim ve Pro modelleri üzerinde çalıştığı haberleri sonrası gözler PlayStation 6‘ya çevrildi. PlayStation 6'nın ne zaman çıkacağı aratılmaya başlandı.Playstation 6 ne zaman çıkacak? Playstation 6 özellikleri nasıl olacak? İşte oyun tutkunlarının merakla beklediği detaylar…

Yeni yıla sayılı günler kala oyun dünyasından birçok yeni haber geliyor. 2024 yılında çıkması beklenen oyunların yanı sıra teknoloji devi firmaların oyun konsolları için çıkış tarihi verip vermediği merak konusu oldu. özellikle Sony’nin PlayStation 6 çıkış tarihi oyun tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor. Peki PlayStation 6 çıkacak mı? PS6 ne zaman çıkacak? 2020 yılında PlayStation 5 oyun konsolu ile ses getiren Sony'nin bir sonraki konsolu PlayStation 6'nın ne zaman çıkaracağı sorusunun yanıtı haberimizde.

PLAYSTATİON 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Sony, PlayStation 6'nın çıkış tarihini açıklamadı ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda resmi bir açıklama yapmadı. PlayStation 6'nın 2020'lerin sonlarına doğru veya 2030'un başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.  PS6’nın en erken 2028’e kadar piyasaya sürüleceği ve öncesinin pek olası olmadığı öne sürülüyor.

PLAYSTATİON 6 ÖN SİPARİŞLER NE ZAMAN?

Ön siparişler, konsolun Sony tarafından yapılan resmi duyurudan bir süre sonra başlayacak ve resmi PlayStation web sitesi aracılığıyla satışa sunulacak.

PLAYSTATION KONSOLLARININ ÇIKIŞ TARİHLERİ

PlayStation 1 - 3 Aralık 1994

PlayStation 2 - 4 Mart 2000

PlayStation 3 - 11 Kasım 2006

PlayStation 4 - 15 Kasım 2013

PlayStation 4 Pro - 10 Kasım 2016

PlayStation 5- 1 Aralık 2020

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...