Performans canavarı oyun telefonu RedMagic 9 Pro çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: GsmArena
- Güncelleme:
Performans canavarı oyun telefonu RedMagic 9 Pro çıktı
TEKNOLOJİ Haberleri  / GsmArena

Şık tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplayan yeni oyun telefonu RedMagic 9 Pro ve 9 Pro Plus modelleri tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatları...

Nubia'nın yeni oyun telefonları piyasaya çıktı. RedMagic 9 Pro ve 9 Pro Plus modellerinden oluşan yeni oyun telefonu serisi, performans konusunda beklentileri karşılayarak büyük bir teknolojik ilerlemeyi temsil ediyor.

RedMagic'in iki yeni telefonunda da Qualcomm tarafından geliştirilen amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine yer veriliyor. Aynı zamanda yine iki cihazda da daha gelişmiş bir ekran altı ön kamerası ve çok daha gelişmiş ısı dağıtma sistemi bulunuyor.

165W HIZLI ŞARJ PERFORMANSI SUNULUYOR

6,8 inç AMOLED ekrana sahip olan modellerde 2.480 x 1116 piksel çözünürlük kalitesi, 120 Hz yenileme hızı ve 960 Hz dokunmatik örnekleme hızı bulunuyor. 1.600 nit parlaklığa izin veren cihazda DCI-P3, HDR10+ desteği ve kullanıcının kalp atış hızını ölçme yeteneğine de sahip bir parmak izi okuyucusu karşımıza çıkıyor.

50 MP ana kameraya sahip olan cihazlar, gömülü arka kamera modülü içinde ayrıca 50 MP ultra geniş açılı sensör ve 2 MP makro sensöre ev sahipliği yapıyor. Cihazların ön kısmında ise ekran altı 16 MP selfie kamerası bulunuyor.

RedMagic 9 Pro modeli 80W hızlı şarjlı 6.500 mAh pille gelirken, RedMagic 9 Pro Plus'ta ise 165W hızlı şarja sahip 5.500 mAh batarya taşınıyor.

Performans canavarı oyun telefonu RedMagic 9 Pro çıktı

24 GB'A KADAR RAM DESTEĞİ

24 GB'a kadar LPDDR5X RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama alanını destekleyen cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 ile hızlı bir performans vaat ediyor. Üst düzey performans sağlamak için her iki cihaz da alüminyum radyatör, hava kanalı, 10.182 mm² buhar odası ve yeni CUBE enerji motorunu içeren yeni bir termal dağıtım sistemi ile donatılıyor.

Bu sistem, Snapdragon 8 Gen 3'ün ürettiği ısıyı 25°C'ye kadar azaltıyor. Oyun deneyimini daha da geliştirmek için şirket, dokunsal geri bildirim, ses ve dokunma örnekleme hızında iyileştirmeler sağlayan tescilli Red Core R2 Pro çipini entegre ediyor.

REDMAGİC 9 PRO SERİSİ FİYATLARI

RedMagic 9 Pro modeli temel sürümüyle yaklaşık 568 Euro karşılığında Çin'de satışa çıkıyor. En pahalı seçenek olan 12 GB + 512 GB sürümü ise 672 Euro'dan satılyıor.

RedMagic 9 Pro Plus seçeneği ise 16 GB + 256 GB'lık sürümüyle 710 Euro'dan listeleniyor. Serinin en güçlü modeli olarak karşımıza çıkan 24 GB + 1 TB modeli 904 Euro'dan duyuruluyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GsmArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...