Performans canavarı Nubia Z60 Ultra yolda! Teknik özellikleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Geekbench
- Güncelleme:
Performans canavarı Nubia Z60 Ultra yolda! Teknik özellikleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Geekbench

Merakla beklenen Nubia Z60 Ultra performans canavarı bir donanıma sahip olacak. Cihazın teknik özellikleri Geekbench'te ortaya çıktı.

Bu yılın Mart ayında Çin pazarında piyasaya sürülen Nubia Z50 Ultra, üst düzey teknik özellikleri ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı. 6,8 inç AMOLED ekran, yüksek performans vaat eden Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 çipi, 16 GB RAM kapasitesi, 1 TB dahili depolama alanı ve 64 MP ana kamerası ile cihaz kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Şimdi ise şirket, çok satan akıllı telefon modelinin halefini ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmezken, kıyaslama platformu Geekbench sayesinde cihazla alakalı ilk detaylara ulaşıldı.

NUBİA Z60 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Merakla beklenen Nubia Z60 Ultra modeli Geekbench platformunda NX721J kod ismi ile listelendi. Cihazın merak edilen teknik özellikleri bu sayede ortaya çıktı. Geekbench'te yer alan bilgilere göre cihazın kalbinde, yüksek bir performans vaat eden Qualcomm'un yeni Snapdragon 8 Gen 3 çipi yer alacak. 12 GB RAM ile desteklenecek olan model, Google'ın yeni işletim sistemi Android 14 ile çalışacak.

Performans canavarı Nubia Z60 Ultra yolda! Teknik özellikleri ortaya çıktı

Nubia Z50 Ultra'nın halefi olan yeni akıllı telefon, Geekbench'te oldukça başarılı test sonuçları aldı. Beklenen telefonun tek çekirdek testinde 1.634 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5.947 puan aldığı görüldü.

Nubia Z60 Ultra'nın diğer teknik özellikleri ile hala gizemini korumaya devam ediyor. Fakat cihazın Geekbench'te görülmesi, telefonun çok yakında resmi bir duyuru ile piyasaya tanıtılabileceğine işaret ediyor olabilir. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Geekbench
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...