Paylaşım sitesine 1 milyon dolarlık yabancı yatırım

Paylaşım sitesine 1 milyon dolarlık yabancı yatırım

TEKNOLOJİ Haberleri

Aylık 9 milyondan fazla tekil kişiye ulaşan Türkiye'nin önde gelen sosyal paylaşım sayfası Kizlarsoruyor.com'a ABD'den yatırım geldi.

2013 yılında özel sermaye yatırım şirketi O'Brien Capital'ın başını çektiği ABD'li yatırımcılardan 1 milyon dolar yatırım alan sosyal paylaşım platformu bu yıl da yine tümü ABD merkezli yatırımcılardan 1 milyonluk dolarlık yeni yatırım daha aldı.  Sitenin kurucusu Tolga Tanrıseven, bu yatırımdan elde edilen gelirin sitenin büyümesine güçlü bir ivme kazandırmak amacıyla kullanacaklarını belirterek, “Farklı domainler altında şu an Amerika, Brezilya ve Türkiye'de toplam 14 milyon tekil kullanıcıya ulaşıyoruz. Geçen sene temmuz ayında faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki toplam tekil ziyaretçi sayısı 7,5 milyon seviyesinde idi. Bir yıl içinde yüzde yüze yakın bir büyüme gerçekleştirmiş olsak da hedefimiz bu yatırım ile büyüme hızımıza daha fazla ivme kazandırmak. Önümüzdeki bir yıl içinde 30 milyon tekil ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
HAZIRLAYAN - Ömer Temür

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...