Pastel tonlar: iPhone 15 renkleri ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Apple Insider
- Güncelleme:
Pastel tonlar: iPhone 15 renkleri ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Apple Insider

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri merakla bekleniyor. Yeni tanıtılacak telefonların renk ve tasarımları, tanıtım öncesinde maketlerle ortaya kondu. Peki, iPhone 15 renk seçenekleri neler? iPhone 15 tasarımı nasıl olacak? İşte cevabı.

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri tanıtılacak. Telefonlarla ilgili kısa süre önce çıkan bilgilerde serideki modellerin pastel renklerde olacağı belirtilmişti. Apple Insider da bugün yayınladığı haberde iPhone 15 serisinin tasarımlarını ortaya koyan maketlerin görüntülerini paylaştı.

APPLE, IPHONE 15 SERİSİNDE PASTEL RENKLERİ ÖNE ÇIKARACAK

Apple Insider tarafından bugün yayınlanan haberde iPhone 15 serisinin maket modelleri paylaşıldı. Yeni serinin klasik modelleri iPhone 15 ve iPhone 15 Plus; siyah, beyaz, mavi, pembe ve sarı renklerde gelecek. Siyah ve beyaz dışındaki renk seçeneklerinin tamamı, pastel tonlarda olacak.

Pastel tonlar: iPhone 15 renkleri ortaya çıktı

Yeni çıkacak serideki üst segment modeller olan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modeli ise gümüş, uzay siyahı, titanyum grisi ve koyu mavi renk seçeneklerinde tanıtılacak. Amiral gemisi modellerinde titanyum malzeme kullanılacak olması nedeniyle renk seçeneklerinin sınırlı olacağı belirtiliyor.

Pastel tonlar: iPhone 15 renkleri ortaya çıktı

Maketlerde renk seçeneklerinin yanı sıra tüm modellerde yer alacak USB-C bağlantı noktası ve Dinamik Ada'ya da yer verildi. Teknoloji devi Apple, iPhone 15 serisinde renk seçenekleri, titanyum malzeme, USB-C bağlantı noktası gibi birçok özelliğe ilk kez yer verecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Apple Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...