Oscar törenindeki tokat NFT oldu

Düzenleyen:
Oscar törenindeki tokat NFT oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Oscar Akademi Ödülleri töreninde aktör Will Smith’in sunucu Chris Rock’a tokat atması gündemdeki yerini korurken, olayın kripto para birimleri ve NFT’leri yapıldı.

Will Smith ile Chris Rock arasındaki gerilim kripto para dünyasına da yansıdı. Fortune internet sitesinin haberine göre, Oscar’a damga vuran olay üzerinden para kazanan birkaç proje ortaya çıktı bile. 

Will Smith Inu isimli bir kripto para birimi ödül töreninden sonraki sabahtan bu yana yüzde binden fazla değer kazandı. Bunun yanı sıra ‘Will Smith Slap’ isimli bir NFT koleksiyonu da yapıldı. 

Oscar törenindeki tokat NFT olduNFT koleksiyonundan bir görüntü. 

Bu ürünlerin blok zinciri ve iş dünyasına teknolojik, sanatsal ya da girişimcilik olarak yeni bir şey getirdiğini iddia etmek oldukça zor. Mem (şaka amaçlı yapılan) ya da güncel olaylara dayalı ortaya çıkan kripto paralara ve diğer teknolojilere karşı dikkatli olmakta fayda var.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...